Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bu Hayatta Ne İçin Yaşamalıyım ?

EVLAD-I FATİHAN

Yeni Fapstronot
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
17
Tepki puanı
37
Puanları
16
Yaş
22
Yani şu sıralar biraz bunalımda gibiyim sizi ayağa kaldırıp bir şeyler yapmaya iten bir cümle söylerseniz çok mutlu olurum.
 

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,933
Puanları
180
Sonsuz ve güzel bir hayata kavuşabilmek için. İmtihanını başarılı bir şekilde geçebilmek için elinden geldiğince doğru bir şekilde yaşamalısın.


" Hayatta herkesin bir amacı vardır, küçük karıncalardan devasa fillere kadar. Ancak kaçı insan gibi amaçsız yaşamayı bu denli ister? "

" Hayatının anlamını arayanların gidecekleri hiçbir yer yok çünkü hayat bizzat kendilerini kuşatmış durumda..."

" Sırf başkaları senin önünde diye hayatı kötülemeye kalkma. Çünkü ardındakileri hiçbir zaman göremiyorsun..."


" İnsan yaşamda her zaman yalnızdır. Gelip geçen pek çok insan olur ama hiçbiri kalıcı değildir. Çünkü insanın kendisi yaşamda kalıcı değildir."
 
N

neurosoft

Misafir
Yani şu sıralar biraz bunalımda gibiyim sizi ayağa kaldırıp bir şeyler yapmaya iten bir cümle söylerseniz çok mutlu olurum.
Sevdiğim insandan en ufak karşılıksız mesaj alamamak beni çok bozuyor. Zaten hayatımla yıldızım barışık değil ve çalışmaya karşı motivasyonsuzum. Birde böyle mevzular beni baya yıprattı...
 

Sesli Okuyan

Ay Yolcusu
Katılım
3 Haz 2021
Mesajlar
46
Tepki puanı
79
Puanları
21
Öğrenmek için.
Hayatta ne için yaşamalıyım diye düşünmekten ziyade bugün hangi kitabı okuyayım diye düşün.
Hayat dediğimiz şey bir süredir yaşar ve ölürüz.
Tüm canlılar gibi.
Zamanını boşa harcamazsan, hobiler edinirsen keyif dolu bir yaşam sürebilirsin.
 

Eff

Yoda
Katılım
5 Eyl 2020
Mesajlar
524
Tepki puanı
661
Puanları
160

Hayatın amacı yok(Bana göre, benim amaçlarım var). Bari bu hayatta bir yerlere geleyim. Öyle bir sihirli sözcük yok maalesef. Biraz dinlen sonra kalkıp işlerini yap. Erken kalkman yaşama hevesini arttırabilir.
 

Bravo

Merkür Yolcusu
Katılım
6 Kas 2020
Mesajlar
124
Tepki puanı
176
Puanları
58
Kendini geliştir?
Hakkaten ya yukarıdaki cümle bu forumun sloganı olmuş.
Bence zamana bırak.3 yıl sonra bunları düşünmeyeceğini sende biliyorsun.Hayat güzel...
 

Conclude

Satürn Yolcusu
Katılım
9 Kas 2020
Mesajlar
86
Tepki puanı
313
Puanları
74

EVLAD-I FATİHAN

Yeni Fapstronot
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
17
Tepki puanı
37
Puanları
16
Yaş
22

müslüm

Ay Yolcusu
Katılım
17 Ara 2020
Mesajlar
39
Tepki puanı
59
Puanları
21
Ahirete iman eden biri olarak bu konuda içim rahat. "Yaşayacağız ve öleceğiz, işte bu kadar. Sonra senin moleküllerin bir tek hücrelinin içinde parçalanacak, sonra o bir ağacın yaprağına dönüşecek veya bir kedinin tüyü olacak ama bunun, senin için hiçbir önemi yok, sen olmayacaksın çünkü.". Buna inanmak beni intihara sürükleyecek bir ıstırap veriyor ya da anlık hazlarla yaşayan ruhsuz bir makineye çeviriyordu. Sonuçta daha "var olmanın" ne olduğunu anlamlandıramamışken, -ruh veya yağ ve protein topakları arasında gidip gelen elektrik akımları- yok olmayı nasıl düşünebilirz ki?

Bu dünyaya, hem oyuncusu hem seyircisi olduğum bir tiyatro olarak bakıyorum. Üzüntüler de neşeler de zevkler de bir oyundan ibaret. Bir gün son perdeyi izleyeceğiz ve yapay ışıklandırma kapanacak; sonra dışarıya, "gerçekliğe" çıkacağız. Bu dünyadan elini eteğini çekmeni gerektirmez bu metafor; tiyatrodaysan rolünü oynamalı, sahneyi izlemeli, mutlu olmalı, aktif olmalısın. Ama günün sonunda bunun bir oyundan ibaret olduğunun da bilincinde ol, kendini buna kaptırma; yoksa ışıklar kapandığında yani çok geç olduğunda görürsün gerçekliği.

İnsan yaratılış itibariyle sonsuzluk ister. Öyle olmadığını ve 'an'ı yaşamanın insanın amacı olduğunu söyleyen biriyle; o kişinin ölümü, dünyanın sonu ve her şeyin yok olacağı ile ilgili konuştuğunda nasıl moralinin bozulduğunu izle. Sabah kalktığında enerji dolu olursun, ama o gün bitecek, o enerji tükenecek; birini veya bir şeyi çok seversin, ama o ölecek, sen de öleceksin. Bunu bilmek, en harika zevkleri bile söndürüyor. Bir iş için hevesinin, motivasyonunun bittiği yerde devam edebilmeni sağlayacak tek güç amacındır. Eğer ölüme, sonsuzluğa geçiş olarak bakarsak hayat daha yaşanabilir ve amaçlı oluyor.
 

nefsterbiyecisi3

Yeni Fapstronot
Katılım
20 Kas 2020
Mesajlar
20
Tepki puanı
17
Puanları
4
Her ikisini de izlemeni tavsiye ederim soruna cevaben ilk önce altaki linki daha sonra üsteki linki izleyebilirsin çok sağlam cevaplar içeriyorlar...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst