Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Çare Var! İşte Çözüm

furkan11

Yeni Üye
Katılım
6 Nis 2021
Mesajlar
3
Tepki puanı
6
Puanları
3
Arkadaşlar yoldaşlar merhaba. Aşağıdaki tavsiyem sadece kendi tecrübeme dayalı ve çözümün hiçbir kesinliği yok Sanırım krizi nasıl geçeceğimizi biliyorum.

18.günde monk moddayım. Enerjimi zorla bi yere yönlendirmiyorum. Ne keyifliyse onu yapıyorum. Yksye çalışmam gerekiyor ama çalışırken sıkıldığım için çalışmıyorum.

2 kriz yaşadım. bunları inanılmaz acı çekerek atlattım. Ama zorlanarak direnerek değil enerjimi bir yere yönlendirerek değil nasıl atlattığımı biraz sonra anlatıcam. Krizlerimin bir tanesi oyun kriziydi. İnanılmaz bağımlilık yapıcı bir oyun yıllarımı çaldı. Yüzlerce kez bırakmaya çalıştım ama bırakmaya çalışmak krizi daha da büyüttü. Şu an oyundan kurtuldum. oynamak istemiyorum.

pmo da önceki süreclerimde krizlerden kaçmaya çalıştığım için ve krizlere meydan okumaya çalıştığım için kaybediyordum.

Bu 18 günlük monk mode sürecimde 5. günde ağır pmo krizi geldi. Kriz geldiğinde ne enerjimi bir yere yönlendirdim ne de başka bir şey hiçbir sey yapmadım. Sadece krizi kabul ettim ve kabul ettim Beynimde inanılmaz fanteziler dönüyordu. Hareketsiz kaldım ve bilinçaltımdaki korkularım uyanmaya başladı. Hayatta kalma korkusu. Nesilini devam ettirememe korkusu. Kızlarla konuşma korkusu.o an zihinden geçen fantezilerin asla gerçek olmadığı korkusu. Ben sadece krizi ve bu korkuları kabul ettim. ve hiçbir şey yapmadım. kriz bitmek üzereyken istemsizce hicbir sey olmamış gibi kalktım yataktan. Kriz ruhsal acı yaşattı bana. ve sanki beynimdeki kriz döngüsü son bulmuş gibi hissediyorum. tetikleyicilere bakmıyorum. Karşıma çıkıyor etkilenmiyorum. Özeti kriz geldiginde krizi kabul edip hiçbir sey yapmamak. O krizin size verdiği gerilimi ve acıyı hissetmek demek. Kaçmıyacaksınız veya meydan okumayacaksınız. sadece kabul edip zihindeki programın silinmesini bekliyeceksiniz. Lütfen yorum atın sadece ilk kez boyle bir çözüm ortaya attığim için tartışmak istiyorum.
 

Soulless

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
7
Tepki puanı
3
Puanları
3
Yaş
26
Aslında bir yandan doğru bir şey yapıyorsun. Korkularınla ve acılarımla yüzleşip kabullendikçe rahatlıyorsun.
 

Luxx

Merkür Yolcusu
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
140
Tepki puanı
212
Puanları
58
Teşekkürler tavsiyeni deneyeceğim dostum
 

furkan11

Yeni Üye
Katılım
6 Nis 2021
Mesajlar
3
Tepki puanı
6
Puanları
3
Aslında bir yandan doğru bir şey yapıyorsun. Korkularınla ve acılarımla yüzleşip kabullendikçe rahatlıyorsun.
Kriz anında panikleyerek veya enerjiyi zorla bir yere yönlendirdiğiniz için o krizi daha güçlendirip daha da iradesizleştiğimiz için relapse olduğumuzu düşünüyorum.
Teşekkürler tavsiyeni deneyeceğim dostum
knk burdayım krizi bu sekilde atlatirsan veya atlatamassan yazarsin
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst