Kemal K.
Mars Yolcusu
17 yaşındayım , uzun süredir yaklaşık 3 4 ay gibi süredir her gün masturbasyon yapıyorum, artık mental olarak ve fiziksel olarak çok kötü durumdayım, huzursuz hissediyorum her zaman , ders çalışamıyorum , çalışırken odağım kaçıyor ve aklıma garip garip p**no kategorileri geliyor. ders çalışırken bir anda aklınıza iğrenç kategoriler geldiğini düşünün. Berbat bir durum . Özgüveni yüksek bir insandım , artık özgüven namına hiçbir şey kalmadı. Dışarı çıktığımda yok sadece evdeyim. Akşama kadar odamdayım , kapana kısılmış fare gibi bazen odamda bir o tarafa bir bu tarafa volta atıyorum. Bu bağımlılıktan kurtulmalıyım diye. İlk neverfap deneyimim değil. 6 7 ay kadar öncesinde 1 defa denemiştim 15.günde bozmuştum. Beynim çok durgun ve bir yandan da dolu. Sürekli başım ağrıyor. Zevk aldığım aktiviteler azaldı. Pandemiden önce bisiklet sürmeye çıkardım artık o da yok. Eğer bir günümü özetlersek; Ders çalışma, ders çalıştıktan sonra gelen stres hissini azaltmak için uyduruktan yapılan kısa süreli masturbasyon ve ardından LoL oynamak. Bu benim aylardır süregelen gün içinde yaptıklarım. Yardımcı olun lütfen