Amacım hem İngilizcemi geliştirmek hem de foruma katkı sağlamak. İngilizce seviyemden dolayı biraz endişeliyim sadece . Umarım daha da iyiye gider.Çevirmenler görevi bırakalı veya gideli çok oluyor, fakat yardımcı olmak veya ingilizcesini geliştirmek isteyen üyeler olursa el atabilirler.
İngilizcesi olanlar buraya kesinlikle baksın beyler . Adamlar olayın anahtarını bulmuşlar, biz maalesef çok geriden geliyoruz. Buradaki yazıları acilen çevirmek lazım.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Daha ölmedik ? , sadece meşgulüm. Birde diğer işler çok yoğun şu anda. Takdir edersiniz ki bu benim asıl alanım değil. Bir revize çekmeye çalışacağım. Umarim başarılı olur. İngilizce konusunda iyi olan diğer arkadaşlar da buraya baksın lütfen, bu çevirileri yapmak çok değerli.Maalesef çevirmenler yine Rip. arkadaşlar ...
Özellikle istediklerini link olarak ekle, kısa zaman için söz veremiyorum. Bir metot ve düzen oluşturmaya çalışıyorum, olursa düzenli bir şekilde çeviriler gelir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Allah rızası için şu adamın videolarını düzenli olarak çevirin ya da en azından nofap ile ilgili olanları. Çok güzel videolar var
Özellikle istediklerini link olarak ekle, kısa zaman için söz veremiyorum. Bir metot ve düzen oluşturmaya çalışıyorum, olursa düzenli bir şekilde çeviriler gelir.
1. seçenek daha uygun gözükse de zaman ve ayrı youtube kanalı gerektiğinden 2. seçenek daha uygun. Ama ayrıntıları bilmiyorum kayıt vs. gerekmeden izlenilebilecek mi?Youtube videolarını çeviri eklemek pek mümkün olmuyor, kullanıcının buna izin vermesi gerekiyor. Bunun dışında direk metni çevirsek o randıman alınamaz diye düşünüyorum. O yüzden iki seçenek var;
1-Videoyu indirip Türkçe altyazı şeklinde başka bir youtube hesabından paylaşmak
Bunun için şu site kullanılabilir (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.)
2-Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Bu site aracılığı ile çevirip bu siteden istenilen videolar izlenebilir. Ekstra çözümlere bakacağım...
Hocam özelden size bir atarım. Public bir çeviri düzenleme sitesi. Oradan herkes izleyebiliyor hatta çeviriyi düzenleyebiliyor. Şuan üstteki pizza videosunu çeviriyorum. Tamamlanınca sıkıntı olmaz ise paylaşacağım.1. seçenek daha uygun gözükse de zaman ve ayrı youtube kanalı gerektiğinden 2. seçenek daha uygun. Ama ayrıntıları bilmiyorum kayıt vs. gerekmeden izlenilebilecek mi?
Video Rodion Romanoviç tarafından çevrildi.
Çevrildi.
Pizza bağımlılığı olan bir adamın hikayesinden söz ediyor. Bende de yeme konusunda çeşitli sıkıntılar var. Çevirilirse harika olur...