Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

[Çeviri] Yaş 17 - Gün 90

Ciks

Mezun
Katılım
7 Eki 2020
Mesajlar
277
Tepki puanı
784
Puanları
160
Nofap'ı her yaptığımda yaşadığım faydalardan en sevdiğim ikisini söylemek istiyorum, bu faydalar son 2 yıldır yaptığım NoFap'taki başarımın çoğunu açıklıyor.

1) Önceliklerim var, kızlar artık benim meselem değil. Sadece kendimi geliştirip daha ileriye taşımak için ne yapabileceğimle ilgilenerek hedeflerimi ve hayallerimi önemsiyorum.

2) Bu benim en sevdiğim fayda, kötü alışkanlıkları bırakmak, kitap okumak ve meditasyon yapmaya başlamak gibi bir şey yapmam gerektiğini hissediyorum. Sanki hayatımda bir şeyler yapmak için motive olmuş gibi hissediyorum.

Bu başarı hikayesinin kısa olduğunu biliyorum, sadece reddit'te NoFap'ı keşfettiğimde bu topluluğun hayatımda yaptığı için teşekkür etmek istiyorum, siz beyler internette bulduğum en iyi şeysiniz.

Amacım bir yıllık Semen Tutma.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst