kardanaydınlık
Ay Yolcusu
Merhaba NeverFapTurkiye ailesi. Forumu aktif olarak kullanmayı düşünüyorum. Kendimi geliştirmek için tez ciddiyetinde araştırmalar yapacağım ve bu araştırmaları sizlerle de paylaşacağım.
Sizlerden bir isteğim var. Araştırma listeme katkıda bulunmanızı rica ediyorum. Her zaman araştırmak isteyip de askıya aldığınız bir konu veya hayatınızda aşamadığınız bir sorun var mı?
Şu an için araştırma listem:
1) Uyku Düzeni / Sabah 5'de Uyanmak
2) Zaman Yönetimi
3) Nefes Egzersizi
4) Günde 2 Litre Su İçmek
5) Aç Karnına 2 Bardak Su İçmek
6) Günde 1 Kaşık Zeytinyağı İçmek
7) Günde 1 Kaşık Pekmez İçmek
.
.
.
Devamını sizlerden rica ediyorum. Öncesinde detaylıca araştıracağım ve sizlere bir derleme yazısı hazırlayacağım. Sonrasında bizzat deneyerek gün gün sonuçlarını ve hayatıma etkilerini aktaracağım.
Bu değişim projesinde sizlerden de yardım ve destek istiyorum. Şimdiden teşekkürler...
Sizlerden bir isteğim var. Araştırma listeme katkıda bulunmanızı rica ediyorum. Her zaman araştırmak isteyip de askıya aldığınız bir konu veya hayatınızda aşamadığınız bir sorun var mı?
Şu an için araştırma listem:
1) Uyku Düzeni / Sabah 5'de Uyanmak
2) Zaman Yönetimi
3) Nefes Egzersizi
4) Günde 2 Litre Su İçmek
5) Aç Karnına 2 Bardak Su İçmek
6) Günde 1 Kaşık Zeytinyağı İçmek
7) Günde 1 Kaşık Pekmez İçmek
.
.
.
Devamını sizlerden rica ediyorum. Öncesinde detaylıca araştıracağım ve sizlere bir derleme yazısı hazırlayacağım. Sonrasında bizzat deneyerek gün gün sonuçlarını ve hayatıma etkilerini aktaracağım.
Bu değişim projesinde sizlerden de yardım ve destek istiyorum. Şimdiden teşekkürler...
Moderatörün son düzenlenenleri: