Kronzordo
Venüs Yolcusu
Gözlemlenebilir evrenin çapının yaklaşık 28 milyar parsek (93 milyar ışık yılı) olduğu tahmin edilmektedir(bir ışık yıllı 9,46×10üzeri12 kilometredir )
Yanı dünyamız gözlemlenebilir evrene göre oranlarsak atom kadar yerimiz yok...
Çok büyük oldu izninizle dünyamıza iniş yapalım;7.6 milyar nüfuslu bir gezegende yaşıyoruz ve bu gezegende Ortadoğu'da 84 milyonluk bir 3.dünya ülkesinde yaşıyoruz,ve ben de bu ülkede Ankara'da yaşayan ve üniversite sınavına çalışan normal derece zeka düzeyine sahip bir gencim,öyle hayatım *ok gibi ülkem çok kötü triplerine girmeyeceğim zaten en iyi şartlarda da yaşasam bile evren babında atomun atomu kadar yerim yok.
Dünyamız 5 milyar yıldır var ve biz de 80 yıllık(en iyi ihtimalle) ömrümüzle oranladığımızda yaklaşık 1/62.500.000 gibi bir sonuca yaklaşıyoruz yani 62.5 milyon insan yaşamı var bu dünyada ve yaşamımız son bulduğunda yani öldükten sonra en iyi ihtimalle 1-2 yıl sonra unutulacağız anca bazen anılırız o kadar.
Amacım burada karamsar olmak değil aksine bu küçüklüğümü hayat felsefesi haline getireceğim.
Peki nasıl mı kullanıyorum/kullanacağım
-Küçük şeyleri kafayı takmıyorum bu küçük şeyler ayrıldığım sevgilim veya arkadaşlarımla tartışmak olabilir bunları kafamdan sildim kısıtlı zamanımı bunlar gibi boş şeylerle heba edeceğime kendime bir şey katmaya çalışıyorum
-Bağımlılıklarım devam ediyor bunlara da bu bakış açısıyla yenmeyi hedefliyorum şimdilerde bu konuyu baya bi düşündüm,bu bakış açısıyla bakıldığı zaman çok değersiz bir şey bu bağımlılıklar
-Daha çok iradeli olacağım,neden mi?Çünkü boş bir insan olarak ölmek istemiyorum toplumun %90 gibi köle olmak istemiyorum,o insancıklar olmayacağım hayır,hayatım boyunca vasat bir insandım zaten,sürekli ailemi/çevremi hayal kırıklığına uğrattım,kişisel gelişime kafayı takmam bu yüzdendir belki de
-İçimde kalanlardan değil yaptıklarımdan pişman olacağım 64.5 milyon insan ömürlü bu gezegende olabildiğince hayatın tadını çıkartacağım ve kendimi geliştireceğim
Okuduğunuz için teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum...