DEĞMEZ
Merhaba arkadaşlar. Bugün 12 günlük sürecimi bozdum. Bu süreçte yaşadıklarımı, anladığım şeyi anlatmak istiyorum. Sürecime gayet iyi başlamıştım, krizleri rahat bir şekilde reddedebiliyordum. Resmen huzura kavuşmuştum. Her gün benim için daha iyi ve verimli geçiyordu. 10. güne geldiğimde haberlerde bir tetikleyici fotoğrafa baktım. O fotoğrafa bakar bakmaz çıkmıştım. Ancak artık beynime yerleşmişti. Krizlerin arkı arkası kesilmedi. Her boşluğumda krize mağruz kalıyordum. Bu krizlerden sonra aklıma gelen bir soru beni daha da kötü durma soktu. Acaba ne kadar zevk alacam. Bu soru 12. günümde beni relapseye sürükledi. Peki zevk aldım mı? Hayır, zevk almadım. Çünkü 12 günlük gelişimimin bana verdiği o mutluluğu vermedi. Hayattan almaya başladığım zevki vermedi bana. Ondan sonrada peş peşe gelen fap isteklerinize reddetmedim. Belki zevk alırım diye. Yine zevk almadım. 3 defa üst üste fap yaptım ama hayır hiç zevk almadım. Peki neden zevk almadım? Çünkü bu 12 günde okuduğum kitaptan, meditasyondan, spordan, soğuk duştan ve en önemlisi sosyalleşmenin verdiği başarmışlık hissini vermedi. Bundan dolayı bu başarmışlık hissinin yanında PMO zevk bir hiç olarak kalıyor. Bir kez bile olsa başardığımı hissettiğim günlere yeniden varacağım.Süreciniz daim olsun.
Moderatörün son düzenlenenleri: