Hayalsizkarakter
Ay Yolcusu
Merhaba gerçekten zor durumda olmasam buraya yazmazdım. Son zamanlarda cinselliğe ulaşamadığım için kendime çok kızıyorum, sankş herkes ulaşıyormuş da ben ulaşamıyormuşum gibi 21 e girecem yakında fb'si olan arkadaşlar var sevişen üniversiteliler desen çok fazla, sosyal medyaya giriyorum herkes sevişiyormuş gibi eskişehir, izmir o işlerin yeri de orafa okuyan herkes cinselliğe kolayca ulaşıyormuş gibi lanse ediliyor. Sosyal medyada en ufak bir şey çağrıştırsa cinsellik hakkında kafamdaki düşünceler yüzünden kafama vuracak derecede etkileniyorum. Önceden hayatımda cinsellik olmasa da olur ben başka şeylerden de zevk alıyorum derdim şimdi öyle bir şey diyemiyorum. Birden çok kadına ulaşmak istiyorum ama bu mümkün değil bu zamanda ayrıca işin günah boyutu da var delirmek üzereyim son 10 gündür böyleyim daha önce böyle saçma düşünceler gelen var mı? Şaka gibi gelebilir ama geçenlerde sinirden göz yaşların aktı, bugün geneleve gitmeyi düşündüm ama nereye kadar dedim ve vazgeçtim bu düşünce beni sürekli fapa sürüklüyor kısır döngü oldu