Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Doğru Bakış Açısı

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 94 83.2%
  • Hayır

Oy: 19 16.8%

• Kullanılan toplam oy
    113

Josecalderon

Yeni Üye
Arkadaşlar peki PMO'yu bıraktıktan sonra yani ben şahsen bu enerjiyi olumlu şekilde kullanmak istiyorum fakat bunun nasıl yapabilirim.Yani demek istediğim şu ben PMO yapmak istemiyorum fakat Cinsel bir birliktelikte yaşamak istemediğimi düşünürsek bu enerjiyi yaptığım olumlu eylemlere aktarabilirmiyim ?

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Arkadaşlar peki PMO'yu bıraktıktan sonra yani ben şahsen bu enerjiyi olumlu şekilde kullanmak istiyorum fakat bunun nasıl yapabilirim.Yani demek istediğim şu ben PMO yapmak istemiyorum fakat Cinsel bir birliktelikte yaşamak istemediğimi düşünürsek bu enerjiyi yaptığım olumlu eylemlere aktarabilirmiyim ?
Evet dostum. Enerjini; spor, kitap, meditasyon,varsa inancın namaz, soğuk duş. Gibi alanlara aktarabilirsin.

notfapper

Ay Yolcusu
Oo birsürü olumlu eylem var ama goldenlight in dediği dışında satranç çok iyi gidiyor eğer denemediysen dene derim .Eğer oynayacak biri yoksa online oynayabilirsin

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6