Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Dopamin Detoksunu Denemeyi Düşünüyorum

old

Yeni Üye
Aslında daha öncesinde denemiştim ama başarısız oldum, Şuan kendime güveniyorum ve 1 haftalığına denemeyi düşünüyorum. Aranızdan deneyenler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Üniversite sınavına hazırlanıyorum şuan sosyal medya kullanmıyorum ve günde en fazla 2 saat oyun oynuyorum. Kısacası zamanımın çoğu müzik dinleyip boş boş takılırken geçiyor faydalı olacağını düşünüyorum. Ayriyetten denemeyi düşünen arkadaşlar varsa kendi deneyimlerimi de paylaşacağım.

Oda yok

Yeni Fapstronot
Bence 1 hafta yapıp bırakmayın. 1 hafta yapmak çok büyük fark hissettirmiyor. 2 hafta yapmak daha da hissettirebilir. Böyle diyorum çünkü bende 1 hafta yapmıştım. Çok şey değiştiğini düşündüm ama o kadar da şey değişmemişti. 2 hafta yapınca daha iyi odaklanma bile başlar diye düşünüyorum.

old

Yeni Üye
Bence 1 hafta yapıp bırakmayın. 1 hafta yapmak çok büyük fark hissettirmiyor. 2 hafta yapmak daha da hissettirebilir. Böyle diyorum çünkü bende 1 hafta yapmıştım. Çok şey değiştiğini düşündüm ama o kadar da şey değişmemişti. 2 hafta yapınca daha iyi odaklanma bile başlar diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim Dediğiniz gibi süreci uzatabilirim

old

Yeni Üye
Bugün 1. günüm fakat biraz alışmaya çalıştım çok ciddi yapamadım, ekran sürem günlük ortalama 4-5 saat bugün 2 saat civarına düşürdüm kalan sürede yarım bıraktığım kitapları okumaya devam ettim ve malum sınav senem olduğu için 2 saat daha çalışmış oldum. Genel olarak diğer günlerden daha mutluyum biraz motive oldum açıkcası, Yarın daha ciddi şekilde deneyeceğim ve benim için en zoru müzik dinlememek oldu. Zamanımın çoğu müzik dinlerken geçiyordu siz de böyleyseniz kesinlikle denemelisiniz bence hiç değilse sadece 1 günlüğüne müziği bırakıp dışardaki sesleri duymak örneğin parkta oyun oynayan çocukların sesi ya da kuş cıvıltıları insanı gerçekten mutlu ediyor. Onun dışında Oyun ya da sosyal medya bağımlılığım olmadığı için pek de zorlanmadım. Yarın görüşürüz

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6