baron
Venüs Yolcusu
Evet yoldaşlar farkındayım bu nofap yaptığınızdan beri geçmişde olaylar aklınıza geliyor bende aynısı hiçbirfarkımız yok,ne hissediyorsanız aynısını hissediyorum belki daha fazlasını çünkü hayatım tamamen pişmanlık benim aklınıza gelecek her konuda evet bunda ciddiyim her aptal şeyi yaptım ama bu mastürbasyon beni rahatlatıyordu sanki bunları hiç yapmamış gibi sanki iyi birşey yapmışım gibi hissettiyordu bu pislik bizi aşırı derece rahat bir hale sokuyordu,yani yaptığımız herşey kendimizce doğruydu,şimdi bakıyorumda tamamen aptalmışım ve bu pisliği bıraktığım için kendimden gruur duyuyorum.Geçmişteki olaylar düşünceler aklınıza gelecek ama asla onları umursamayın eğer umursamazsanız geçip gidecekler ama eğer onlara vakit ayırıp o düşünceler ile kavga ederseniz içinden çıkmak çok zor olacak,örnek vermem gerekirse trafikde biri yanlış birşey yaptığı zaman ona küfür hakaret etmek var birde hiç umursamamak eğer ona o trafikteki adama küfür ederseniz o da size edecek ve sürekli kavga edeceksiniz ama umursamazsanız o geçip gidecek.Size tavsiyem dostlarım geçmiş geçmişde kalmalı geçmiş geleceği köreltir şu hayata 1 kez geldik geçmişe takılıp kalmamalıyız,geleceğin güzel olacağını düşünmeliyiz.Sizi seviyorum yoldaşlar,başarılar hepinize...