Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Edging

lafayette

Ay Yolcusu
Katılım
9 Ocak 2021
Mesajlar
40
Tepki puanı
56
Puanları
21
Arkadaşlar 25.gündeyim fakat 3 defa edding yaptım pornoyu bırakmanın kolay yolu kitabını 3 defa okudum bazen ara ara bakıyorum kitaba o bana yardımcı oluyor. Ama ilerleyen günlerde aynısını yapıp da (edding) bozacağım diye çok korkuyorum. Düşünsenize 90.günde bozduğunuzu o kadar yükseğe çık fakat bir göz atmayla yere yapış. Bir daha toparlanmak zor olur işte bunun olmasını istemiyorum. Siz bu duruma düştünüz mü düştüyseniz ne yaptınız?
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,933
Puanları
180
90. güne gelince kahraman olmayacaksın, arşa çıkmayacaksın ki bozunca yere göğe inesin. Süreçte ne, neler yaptığına bağlı gelişme düzeyin. Edging alışkanlığından kurtulmalı, süreci riske sokmamalısın. 90. güne gelip bozdun diyelim kıyamet kopmayacak ya. Hatanı, değmediğini anlarsın, iki of puf edersin tekrarlamadan tertemiz sürece başlarsın. Fakat ileride bozacağım düşüncesinden bir an önce çık. İleri günlere gelip bozanların ya pmo' ya karşı ciddiyeti kaybolmuştur (nasıl olsa bozmam diyerek) ya da günleri boş geçmeye başlamıştır.
 

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,933
Puanları
180
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst