pmo dışında bir tavsiye istiyorumBen de özellikle pmo yaparsam sabah sersem gibi oluyorum ya da alarmı kapatıyorum
harbiden miden yanık gözüm acık enerji 0 bi şekilde uyanıyorumkalkmak problem değil ya kalkınca insan ayılamıyor ben sürekli bunu yaşıyorum yani enerjik olamıyorum
Arkadaşlar bunun hakkında yazı yokmu hani bazen bende yaşıyorum akşam yatarken yarın şunu şunu yapcam diyip heyecanla yatıyorum sabah az uyusam dahi zımba gibiyim, ancak bu en fazla 3 4 gün sürüyor sonra o motivasyon kayboluyor
kalkmak problem değil ya kalkınca insan ayılamıyor ben sürekli bunu yaşıyorum yani enerjik olamıyorum
Arkadaşlar kalksamda çok kötü oluyorum. Tavsiyeye ihtiyacım var. Saat en geç 6 da ayakta olmam lazım ve bunun devamlı olması lazım.
çok doğru bende bu yüzden genelde 7.5 saat uyurum. Eğer olurda geç saatte yatmak zorundaysam da 6 saate kısarım bu vakti...Uykunun periyodları vardır her 90dk da bir beyin ram uykusundan derin uykuya geçiiş yapar. Beyniniz derin uyku modundayken uyanırsanız sersem gibi hisseder hiç uyumamış ve yorgun halsiz hissedersiniz. bunun böyle olmamasını sağlamak için sizin alarmınızı bu 90dk daki derin uykuya denk gelmeyen saatlere kurmanız gerekiyor. Böyle yaparsanız ram uyku modunda uyanırsanız aşırı derecede enerjik mutlu bir şekilde uyanırsınız beyniniz tıpkı bir su yüzeyine cıkmış gibi hisseder. bunun ile ilgili bir cok makale yazı var internette. ben bu yöntem ile akşam 11 de uyuyup sabah 5-6 arası uyanıyorum hep ( istisnalar hariç). tabi butun bunları yapmadan once yatmadan en az 2 saat önce hiçbir şey yememeniz gerekiyor ve hiçbir şekilde manyetik dalga yayan cihaz ile temasta olmamanız gerekiyor. bu hem sizi uykuya hazırlama bilinci oluşturur hemde beyinsel fonksiyonlarınızın daha az enerji harcayarak kendini diğer güne hazırlamakta fayda sağlayacaktır.
Bunun ile ilgili içeriklerin linkleri
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
Bu linki bırakıp uzaklaşıyorum. Uyan artık dostum.Arkadaşlar kalksamda çok kötü oluyorum. Tavsiyeye ihtiyacım var. Saat en geç 6 da ayakta olmam lazım ve bunun devamlı olması lazım.
motivasyon videoları motive etmekten ziyade o işten soğumamı sağlıyor dostum ama yinede saol düşündüğün içinBu linki bırakıp uzaklaşıyorum. Uyan artık dostum.