Varsayalım ki Dünya Sağlık Örgütü bu senenin sonunda pankreas kanserinin gerçek bir kanser olmadığını, öldürmediğini ve sonuç olarak hastalık olmadığını ilan etse, insanlar pankreas kanserinden ölmeye devam etmeyeceler mi? Elbette bu devam edecek. Dünya Sağlık Örgütü'nün ne dediği kimin umrunda dostum? Bu, çok açık bir şekilde büyük ve tedavi edilmesi gereken bir hastalık. Kim ne derse desin PMO bataklığına düşen ve bu bataklığın derinlerine inen hepimiz hastayız ve bir şekilde tedavi olmalıyız.
Bak güzel kardeşim ben eşcinsel güzellemesi yapmıyorum. LGBT'nin yaptığı faaliyetlerden de nefret ediyorum fakat
Bak hastalığın tanımında ne yazıyor:
"organizmanın yapı ve işleyişinde ortaya çıkan bozukluk, organizmanın fizyoloji görevlerinin bozulması durumu." veya "Hastalık ya da sayrılık, beden veya zihinde meydana gelen, rahatsızlık, dert ve görev bozukluğuna yol açan belirli bir anormal duruma verilen isimdir. "
Eşcinseller herhangi bir insandan farklı mı? Zeka gerilikleri, organ işlevsizlikleri var mı? Bedenleri bizden farklı mı? Veya eşcinsellik bulaşıcı mı?
Değil.
Yani sırf sen istedin diye bir şey "hastalık" olarak nitelendirilemez
Ayrıca
E be kardeşim neden durduk yere pankreas kanseri kanser olmaktan çıksın? Çıksa bile bir bilimsel çalışma sonucu olur bu ki
eşcinsellik de zaten önceden hastalık olarak sayılıyordu. Ama yeni çalışmalar bunu haksız çıkardı.