BloodRien
Yoda
Ben konuya açıklık getirmek istiyorum en azından biraz eşcinsellik hastalık değil faket 2 sebebi var arkadaşlar .Bak güzel kardeşim ben eşcinsel güzellemesi yapmıyorum. LGBT'nin yaptığı faaliyetlerden de nefret ediyorum fakat
Bak hastalığın tanımında ne yazıyor:
"organizmanın yapı ve işleyişinde ortaya çıkan bozukluk, organizmanın fizyoloji görevlerinin bozulması durumu."
veya
"Hastalık ya da sayrılık, beden veya zihinde meydana gelen, rahatsızlık, dert ve görev bozukluğuna yol açan belirli bir anormal duruma verilen isimdir. "
Eşcinseller herhangi bir insandan farklı mı? Zeka gerilikleri, organ işlevsizlikleri var mı? Bedenleri bizden farklı mı? Veya eşcinsellik bulaşıcı mı?
Değil.
Yani sırf sen istedin diye bir şey "hastalık" olarak nitelendirilemez
Ayrıca
E be kardeşim neden durduk yere pankreas kanseri kanser olmaktan çıksın? Çıksa bile bir bilimsel çalışma sonucu olur bu ki
eşcinsellik de zaten önceden hastalık olarak sayılıyordu. Ama yeni çalışmalar bunu haksız çıkardı.
1. nedeni isteğe bağlı veya özel farklı durumlar olabilir 2. Nedeni ise beynimizde bir bölümünde kızlarınkinden daha fazla nöron var bu bizi erkek yapıyor örneğin oyuncak arabalarla oynamak gibi vb. Bu dediğim bölümde nöron az olduğunda eşcinsel eylemler gösterebiliyo erkekler bu bir hastalık değildir bakın psikopatlık gibi bir şey psikopatlıkda hastalık değildir beynimiz duyguları kullanma kısmı çalışmadığı için vardır veyahut annesinin karnından 6 parmaklı doğan bir çocuk bir radyasyona maruz kalmadan anne baba sigara içmeden bu çocuk 6 parmakla doğuyo ise burda genle alakalı bir şey var yukardaki anlattıklarımda eşcinsellil ve psikopatlık aynı şey her şeyi hemen hastalık diye teşhislendiremeyiz bizden farklı olan sorunlu değil doğaylada alakası olabilir ve kızlarda eşcinsellik neden oluyor bilmiyorum bir makalede hiç okumadım son bir şey daha eşcinsellik hakkında çook az şey biliyoruz bu konuyla ilgili yorum yapanları izledikten sonra bilimsel makaleleri okuyun varmı diye çok yanlış anlatılıyo bazen umarım biraz aydınlatabilmişimdir .