Estarossa
Ay Yolcusu
Merhaba arkadaşlar. Ben 18 yaşında, çoğunuz gibi bağımlılıklarından kurtulmaya çalışıp kendini geliştirmek isteyen bir kardeşinizim. Daha önce bir çok sürecim oldu ama maalesef ki kendimi kontrol edemediğim için hepsi başarısızlıkla sonuçlandı ama artık dijital bir ekranda başkalarının becerdiği kızları izleyip arzulayarak kendi elimi becermekten tiksiniyorum bu yüzden nofap'in fayda ve zararlarını geçtim, en başta sırf kendime olan saygımı daha fazla kaybetmemek ve ideallerim için 14 şubatta son kez nofap sürecine başladım. Şu an 6.günümdeyim ve henüz kendime doğru düzgün bir şeyler katamadım, sürekli kendimi geliştirmek için okumalar yapıyordum fakat harekete geçecek disipline sahip olmadığım için okuma yapmanın ötesine geçemiyordum yani kısaca mental mastürbasyon yapıyordum ama artık aksiyona geçme vakti. Yapmam gereken sorumluluklarımı sürekli erteleyen tembel birisiyim fakat bu günden sonra erteleyeceğim tek şey mola vermek olacak sonuçta rekabetçi bir dünyada yaşıyoruz ciddi bir şeyler başarmak ve saygı duyulmak için en kötü günlerimizde bile çalışmamız gerekebiliyor. Bu süreçte nihai hedefim her an elimden gelenin en iyisini yaparak kendimin en iyi versiyonuna dönüşmek olacak çünkü eğer pes etmezsem sonunda ne olacağını görmek istiyorum.
Günlük Hedeflerim;
Günlük Hedeflerim;
- Saat 22.00' da uyuyup 04.30' da uyanacağım. (Önceliğim bu olacak uyku düzenim kötü durumda)
- Şu an mezun dönemimdeyim yks sınavına hazırlanıyorum, pek çalışkan birisi olmadığım için bir çok eksiğim mevcut o yüzden günlük zorlada olsa min. 5 saat ders çalışıp bir tempo yakalamam lazım çünkü bu sene son şansım ve fazla vaktim kalmadı
- Spor salonuna yks bitene kadar yazılmayı düşünmüyorum bu sürede evde kendimce bir şeyler yapıp temel oluşturmaya ve gelişmeye çalışacağım, bildiğiniz gibi dış görünüş hayatımızın neredeyse her alanında önemli bir etken bu yüzden sabahları uyanınca karın kası çalışıp ardından soğuk duş alacağım + günlük min. 250 şınav çekeceğim + bir kaç hareket daha yapacağım.
- Günlük min. 50 sayfa kitap okuyacağım.
- Sosyal İlişkilerde de pek iyi olmadığım için kırmızı hap vb. alanlarda okumalar yapıp pratikte uygulayacağım. Dikiyonumu geliştirmek için ise konuşma egzersizleri yapıp tekerleme okumaya vakit ayıracağım.
Son düzenleme: