EVLAD-I FATİHAN
Yeni Fapstronot
Bu topraklarda bu ilişki türü neden bu kadar kavgalı ? Bu Anadoluda doğan çocuğun dramı olmalı. Birçok baba sevgi göstermeyi bilmiyor sebebini sorduğunuz zaman biz atamızdan böyle gördük diyorlar peki sormazlar mı atalarının her dediği doğru mu ? Erkek gençliğe adım attıktan sonra evde bir rekabet başlıyor olgun erkekle ergen erkek arasında adeta bir sidik yarışı en en iyisi benim diye anneye ya da kız kardeşe iki tarafta kendini ispatlamaya çabalıyor bu noktada anne oğlunu tutarken kız kardeş babasını tutuyor sürekli bir iç çekişme hali baba bazı konularda daha başarılı olmasına hazmedemiyor ve oğlunu sürekli aşağılıyor. Erkek çocuğu bu aşağılamalar neticesinde kimseye yetemediğini sürekli kendine söylüyor babanın bu noktada kazanmasını kabul ediyor. Sonra babam bana böyle davrandıysa bu doğrudur diyor böylece hatalar zinciri devam ediyor o da büyüyüp baba olumca o da öyle davranıyor. Sonuçta ne mi oluyor? Oedipus kompleksli babasına karşı kin ve nefret besleyip babanın geberip gitmesini her geçen gün daha çok isteyen ruh sağlığı bozuk nesiller. Burada annenin de payı büyük arada bir köprü görevi görüyor ve bir kadının en tehlikeli silahlarından biri çocuktur çocuğu babaya karşı gard aldırmak için kullanıyorsa çocuk içten içe bu duruma alışır. Sonuçta annelerine aşık babalarını öldürme planları yapan sağlıksız erkek çocukları nesli devam ediyor...Buna kılıf bulmaya çabalayan insanın argümanı da şöyle oluyor: Aslında baban seni çok seviyor ama belli etmiyor sana sert davranıyor ki hayatın zorluklarını öğren diye. Bana hayatın zorluklarını sevgi vererek de öğretebilir değil mi illa onun "put" suratına alışmam mı gerekiyor ?