B
Brock
Misafir
Hocam işte bu süreç bozma korkusu anlamsız bir korku, gelişim hırsıyla alakalı hırsta insana birşOlay o an tetiklenip tetiklenmemek ile alakalı değil olay bu senin bilinç altına işleniyor ve bir yerde sonu kötü biter bunu demek istiyoruz gereksiz yere sürecini riske atma değmez yani sonra toparlamak için çok uğraşırsın..
Hocam yinede dikkatli konuşmak lazım yanlış fikir vermemek adına sonuçta biz süreçli olsakla birşeyi bilmekle öğretmek çok ayrı birşey. Matematik hocası olupta matematikten soğutanda var sevdirende. Bu bağlamda süreçli ve iyi sonuç veren eğitmenleri örnek almalıyız insanlara fikir verme açısından diye düşünüyorumYalnis anlama beni kendimi büyük görmüyorum ama siz daha ersiniz rütbe atlamamışsınız halen aklınıza gelenlere takıyorsunuz penisinizin kalkıp kalkmaması karıların zihninize gelip gelmemesi sızı etkiliyor zannediyorsunuz bunları geçin ben bunları geçtim ama çok fazla sancilidi kolay değil kabul ediyorum ama halen özgür değilsiniz haberiniz olsun halen tetiklenme sizi yonetiyorsa demekki halen bazı değişmemiş durumlar var