Bendeüniversitemezunuyum
Venüs Yolcusu
Başkanın adamları
cast away..Ufkumuzu açıp, hayata bakış açımızı değiştirecekZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.önerisi olan var mı?
Coach CarterUfkumuzu açıp, hayata bakış açımızı değiştirecek film önerisi olan var mı?
aralarnda en iyisi django olabilir yaNerde kalmıştık
*Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.
*Django (1966)
*2001 bir uzay macerası (kesssssin izleyn)
*full metal Jacket
*crayz bull
*bisiklet hırsızları
*herkes seni seviyorum der
*bir Endülüs köpeği
*bana onun kellesini getirin
*yedinci mühür (meraklısına)
*maskülen and feminen
*Carlito nun yolu (bitanade de palama filmi)
Shame (2011) : PMO bağımlısı bir adamın hayatını anlatıyor. Adam boş zamanlarında ya m*st. yapıyor ya da eve çağırdığı eskort(lar)la s*ks yapıyor. Hatta işte bile yapıyor. Film izlediğimde cinselliğe bakışımı değiştirmişti. Yalnız önceden uyarayım, içerdiği seks sahneleri yüzünden sürecine zarar verebilir.
Peaceful Warrior (2006) : Sakatlanan bir jimnastikçinin tanıştığı ihtiyar bir adamın mentorlüğünde olimpiyatlara hazırlanışını anlatıyor. Bu ihtiyarın öğretilerinin Neverfap felsefesiyle örtüşen bir çok yanı var.
The Pursuit of Happiness (2006) : Bir çok zorluğa ve imkansızlığa rağmen çocuğuna beslediği sevgi, azim ve sabır sayesinde hayatını yeniden kuran bir adamın biyografik hikayesini ele alan bir film.
Bunlar benim yakın zamanda izlediğim filmler, arada sırada burayı güncellerim.