Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Flatline Hoş Geldin

Ozakan

Ay Yolcusu
Katılım
22 Eyl 2021
Mesajlar
48
Tepki puanı
67
Puanları
21
45. gündeyim ve kendimi aşırı depresif hissediyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor hatta insanlarla bile zorla konuşuyorum şuana kadar geliştirdiğim kendimden çok farklıyım negatif yönde. umarım bu dönem çok uzun sürmez ama yeneceğime inanıyorum bu dönemde geçecek ve dopamin oruçları tutup uzun vadeli yatırımlarıma devam edeceğim ve ruhsal benliğimin derinlerine ineceğim.

Yapılacaklar:
1-Üç iş kuralına uy:Bunu yapıyorum ve uzun ve orta vadeli hedeflerimde de yapıp kendimi ruhsal ve mental açıdan rahatlatacağım kısacası bellek boşalacak 3 işe odaklanacak.
2-Arkadaş ortamım var ama kendim gibi 2 kişi daha bulup yoldaşlar edineceğim. (Kusursuz insan yoktur o yüzden kendini geliştiren, kendine ve bana saygısı olması yeterli. )
3-Kendi kendime eğleneceğim ve iç huzurama kavuşacağım. Sürecenizde başarılar dostlar.
 

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Katılım
15 May 2021
Mesajlar
806
Tepki puanı
1,861
Puanları
160
Sapasağlam çıkacağına güveniyorum. Her an farkındalığın aktif olsun yeter. Başarılar :)
 

nova

Merkür Yolcusu
Katılım
21 Eyl 2021
Mesajlar
63
Tepki puanı
187
Puanları
48
Yaş
24
Bir keresinde bir yazı okumustum, flatline'daki stabillik ve boşluk hissini faydasına kullanan fapstronotlar var. Hiçbir şey yapmak istemiyorsun ya, eglenmek istemiyorsun, libido desen sıfır falan ya hani, bu durumu işe odaklanmak için kullanıyorlar. Mantığı şu; şuan zaten hicbir sey yapacak hevesim yok, eglenmek bile fazla geliyor, inziva istiyorum zaten, bari kabuğuma çekilip bitirmem gereken işi bitireyim (örnegin; tez, bitmesi gereken bir proje, kitap, üni sınavı konusu, okunması gereken kitaplar vs vs).
 

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
408
Tepki puanı
935
Puanları
160
Bu evreden çıkmanın en hızlı yolu, kendini sürekli meşgul etmenden geçiyor. Kendini zorladıkça en kısa zamanda çıkabilirsin bu evreden. İçinden hiç bişey yapmamak isteği gelecek, beynin boşver hadi biraz tembellik yapalım diyecek ama ona aldırış etme. Kendini zorladıkça reseptörlerin açılacak ve maksimum 1-2 hafta sürüyor. İyileşmeye başlıyorsun böyle devam.
 

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Katılım
16 Şub 2021
Mesajlar
906
Tepki puanı
2,174
Puanları
160
Konum
Türkiye
Web Sitesi
1000kitap.com
Beyin "Ne oluyoruz?" Demeye başlamış. Sık sık sana eski anıları hatırlatacak. Rüyanda cinsel şeyler , porno izlediğini veya mastürbasyon yaptığını görmen normal. Zora düştü , rahatlık gitti. Kendini iyi hissedemedi . Güvenli alandan çıktığını sandı. Beynine nerenin güvenli olduğunu göster. Onu doğru yola çekilebilecek bir arkadaş olarak gör.
 

Ozakan

Ay Yolcusu
Katılım
22 Eyl 2021
Mesajlar
48
Tepki puanı
67
Puanları
21
Bu dediğin kaya gibi güçlü bir irade ister öyle kolay kolay bir şey değil,ama elimden geldiğince yapıyorum ve yapacağım.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst