Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Forum Kime Ait Ve Demokrası Nerede?

Forum yönetim sistemi değişsin mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Start

Neptün Yolcusu
Arkadaşlar sizlere bütün ciddiyetimle sesleniyorum! Bu Forum Meydanın toplanmamızın bir sebebi var. Bu Forumu kim kurdu? Yıllar önce admin

tarafından kuruldu. Peki şimdi kendisi nerede? Forumu o yoksa kim yönetiyor? Black Rose ve ekibi. Lan bunlar kim!? Ne ara forum yönetici oldular? Forum kamu malı değilmidir arkadaşlar!!!
Bu forumun üyeleri olarak forumda söz sahibiyiz. Bence artık seçimli bir sisteme geçmemiz gerek. Hepimiz oy verelim ve bir admin seçelim. Sonrasında bu admin gerçek kurucumuz admin tarafından hayır duasını aldıkdan sonra kendi görevine başlasın. Şimdi bunun detayları konuşulmalı. Lakin, ilk önce direkt önlemler almamız gerek. Şahsen derhal Kara Gül ve ekibinin istifa etmesini, yönetimi geçici olarak bir üyeye devretmesini (ben bunun Samuray olması gerektiğini düşünüyorum, çünki kendisi Samuray) ve bu üyenin geçis sürecini yönetmesi gerek. Eğer bir karmaşa da olursa direkt koşulsuz şartsız bütün idari yetkiler bana verilmeli. Forum artık eskisi kadar yenilikci değil. Bu hep BlackRose ve ekibinin sıkılmasından geliyor.

Not: Lütfen bunun şaka ve s. olduğunu düşünmeyin. Ciddiyim. Desteğinizi bildirin lütfen!

Bu arada merak edenler için :

Son düzenleme:

BloodRien

Yoda
4 5 yıldır forumdayım ve farkettiğim şu ki

adminler insanlardan sıkılıyor hepsi

sebebi ise insanların tekrar 31 çekeceğini bilmeleri ve kendinlerini ileri taşıyıp geliştirmeyeceklerinden

bu forumda ben bıraktım diyip bırakabilen sayısı 100 e 5 fln düşer yani dostum

bir işe yaramayacaktır

FORUMDA YAPILMASI GEREKEN ASIL ŞEY DEVRİM YAPILMASI

not nevember gibi bir şey bulup uygulanmalı dünyada çoğu kişi bu akım sayesinde bırakabiliyor üstelik üstüne çok düşmeyip acı çekmeden

üretici bir fikir sunulmalı yeni bir akım oluşturulmalı
mesela pmo yapanları küçümsemek gibi ufak bir grup sonra daha büyük sonra daha büyük

BloodRien

Yoda
ve bir şey daha çoğunlukla demokrasi aptalcadır çünkü halkın kendisi aptaldır

asıl gelişim devrimle olur

oy verilen kişi zeki iken halk kendi rahatını ister rahatlığın sonucu gazaptır
aramızdaki 31 cilerden admin seçmek doğru olmayacaktır

dediğim umarım yanlış yere çekilmez kendi düşüncemi gruba göre söyledim

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5