Targetlock
Deneyimli Üye
hemen hemen aynı şeyleri söylüyoruz senle bende yukarda gerçeği savunduğumuz için ,bunu gösterişli ve güçlü şekilde savunmalıyız dedim aslında.Tabiki insanın istemeside önemlidir kendini onarmayı Sana katılıyorum.
Ama Ben bunu yukarda da belirttim burayı olumsuz etkilicek şeyler konusunda önlemler alabiliriz.Yani Bence aklı başında olmayanlar napıyorsa yapsın tutumu pek etik değil. Ben sadece aciz bi görüş ortaya attım konu çok farklı yerlere geldi.Sanırım ikimiz arasındaki görüş farklılığı ;bunu topluma yaymaya çalışmalımıyız çalışmamalıyız tartışması.Özü bu aslında.Bende yayma taraftarıyım.
Biz videoda etkilerden ve bilimsellik çerçevesiyle de sonuçlarından bahsedersek ve onu reklam verirsek zaten gören herkese ulaşır. Merak eden herkes devam eder gelir. Etmeyen de amaan bana ne tavrını benimser. Reklam ile zaten topluma yayılır ama buraya aklı başında kişiler gelir. Sabotaj için gelenler ve kötü niyetle gelenler de olacaktır. Bu biraz tat kaçırsa da önlenebilir bir durum.
Yani zaten reklam veriyorsak topluma yayılacaktır. Ama buraya veya kendine faydası dokunan kişi sayısı az olur. Benim için bu konuda sorun yok. Kötü niyetle gelenler de banlanır. Yalnız daha önce belirttiğim gibi bu oluşumun cinsiyet üzeri bir oluşum olduğunu da videolarda ekstra belirtilmesini savunuyorum.
İkimizin dedikleri ters düşmüyor. Sen gösterişli savunma kısmına iyi görünen kişilerin bunu yapmasını istiyorken ben de buna gerek yok aslında bilimsel kanıtları sunsak yeter diyorum.