1. Gün uzun zaman sonra ders çalışmaya başladım baş ağrısı yaşıyorum inşallah kısa zamanda arttırım.
2. Gün bugün yine ders çalıştım basım ağrıdı bıraktım, ani duygu değişimleri var, enerjiye dair birşey yok, ve bir ümitsizlik var az ders çalışıyorum.
Çok özlediğim bir duygu var size anlatmak istiyorum buna nofapmi sebep oldu acaba, okul zamanı hedefe kitlendim sınava çalışıyorum tam o sıralarda takıntılı aşık olacağım kız çıktı ve konuşmaya başladık, kızla flört ederken pmo hiç yapmadım, normalde o zamana kadar pmo yapardım. Şehvet, duygusal olarakta bir kısmı giderilir bu yüzden 30 gün yapmadım ve ben hayatımda böyle hissetmedim erkek gibi hissediyorum ozguvenli ve tam bir görev adamı o zamanlar okuldan sonra 6 saat ders çalışırdım, okuldan çıkınca kız peşime takılırdı ben hızlı hızlı giderdim bir an önce eve gidip derse basliyayim diye , çok güzel 1 Ay çok özlüyorum acaba öyle olurmuyum bidaha, şuan onun tam tersi insan içine çıkacak özgüvenim yok. Markete bile gidemem ne yaşama sevinci var nede enerjim. Siteyi ilk kesfettigimde bu duyguları tarif eden mezunların yazıları vardı bir an titreme geldi aha dedim ben buldum işte budur dedim ama 16 güne gelebildim ama bu duyguları yaşamak için son gücümle devam edicem.