Targetlock
Deneyimli Üye
Mad 1 gün kalıyor diyorlar. Ben kokladım esansları aynı. Kalıcılığı da iyiyse gerek yok. Korka korka sıkıyoruz yoksa bitecek diye.Mad e bakın
Mad 1 gün kalıyor diyorlar. Ben kokladım esansları aynı. Kalıcılığı da iyiyse gerek yok. Korka korka sıkıyoruz yoksa bitecek diye.Mad e bakın
Çok şekerli değil ama baharat çikolota vs ağır olmayan soft kokular hosuma gidiyor. Şuan dp'nin r3 rıchas kullanıyorum bayağıu hosuma gidiyor yakın cevremden de güzel sözler duyuyorum.Hangi tarzı seviyorsun ?
saolun hocam parfüm kültürü nasıl yapabiliriz pekiBir kerede genele hitap eden bir yazı yazayım. Kendi zevkinizi seçersiniz.
Ben baharatlı odunsu kokuları severim.
Bu nedenle hiç şaşmaz imza parfümüm Bvlgari Man in Black (Bu sonbahar kış parfümü)
Jean Paul Gaultier La Beau (İlkbahar Yaz)
Bunun dışında
Bvlgari aqva
Armani code ice
Hugo Boss Orange
Paco Rabanne İnvictus
Carolina Herrera 212 vip
Zadig Voltaire (siyahlı şişe)
Spicebomb Extreme
Versace Eros
Tom Ford Tobacco Vanille
Tom Ford Noir
Tom Ford Black Orchid
Custome National L Homme
Lancome Hypnose
Bunlar iyidir.
Genel olarak parfümde ucuz ya da pahalı olsun amber , vetiver , tonka fasulyesi, rom , vanilya gibi kokuların olmasını hedefliyorum.
Bunlardan bir iki aromayı sağlayan her koku hoşuma gidiyor.
İlgi alanı bence. Ben dur bi parfüm kültürü yapayım demedim. O nasıl kokar bu nasıl kokar diye diye baktım. Parfüme değil içeriklerine hakim oldum. Şimdi parfümün notalarını söylesen nasıl bir koku çıkacak bilirim.saolun hocam parfüm kültürü nasıl yapabiliriz peki
ya ben daha çok esans satanlardan baktım ; amber zümrüt ud gibi kokulara. ama biri birini tutmuyor hocam bu durumu nasıl aştınızİlgi alanı bence. Ben dur bi parfüm kültürü yapayım demedim. O nasıl kokar bu nasıl kokar diye diye baktım. Parfüme değil içeriklerine hakim oldum. Şimdi parfümün notalarını söylesen nasıl bir koku çıkacak bilirim.
Bence mesela tonka fasulyesi , vetiver , yasemin , safran gibi içerikleri tek tek bak kokla . Parfümün içindeyse aşina ol bir şekilde halledersin. Şişeleriyle de mesaj veriyorlar markalar. Hobi şeklinde gelişti benim.
Orijinal parfümlerden koklarsın az çok belli eder. Ya da gerçekten kaliteli esans satan yerlere bakacaksın.ya ben daha çok esans satanlardan baktım ; amber zümrüt ud gibi kokulara. ama biri birini tutmuyor hocam bu durumu nasıl aştınız
varmi tavsiyeniz hocam ist içinde koklamalıkOrijinal parfümlerden koklarsın az çok belli eder. Ya da gerçekten kaliteli esans satan yerlere bakacaksın.
Sephora,beymen,watsons,selvi mağazalarında koklayabilirsin.varmi tavsiyeniz hocam ist içinde koklamalık
Boynerde de vardırSephora,beymen,watsons,selvi mağazalarında koklayabilirsin.
tesekkurler hocamSephora,beymen,watsons,selvi mağazalarında koklayabilirsin.
tesekkurler hocam koklucam en yakin zamanda umarimBoynerde de vardır