Çok gün saymaya takılma. Yoğun bir günün olsunarkadaşlar ben sürekli ayın birini bekliyorum ayın içinde eğer süreci bozarsam olmuyormuş gibi hissediyorum kendimi mi kandırıyorum acaba? Siz de gün sayıyor musunuz ayın birini falan bekliyor musunuz?
Bekliyordumarkadaşlar ben sürekli ayın birini bekliyorum ayın içinde eğer süreci bozarsam olmuyormuş gibi hissediyorum kendimi mi kandırıyorum acaba? Siz de gün sayıyor musunuz ayın birini falan bekliyor musunuz?
Quitzilla diye bir uygulama vararkadaşlar ben sürekli ayın birini bekliyorum ayın içinde eğer süreci bozarsam olmuyormuş gibi hissediyorum kendimi mi kandırıyorum acaba? Siz de gün sayıyor musunuz ayın birini falan bekliyor musunuz?
mdf (man dont fap) diye bir uygulama da var, ücretsiz. Sadece fap odaklı istenirse tercih edilebilir.Quitzilla diye bir uygulama var
Kuruyorsun kötü alışkanlığı o sana sayıyor
Mesela 50 gün yapmadın o saymaya devam ediyor sen bakmıyorsun
Süreçleri not ediyorsun
İnsanlar bunu böyle düşünmüyo ya en azından bazıları 90 gün içinde kendinin en iyi versiyonuna dönüşüp tekrar mast yapıcağını düşünenler de var ama zaten kendinde olan bir şeyi tekrar açığa çıkarıyo zatenGün saymakla bir şey elde edemezsin.Sonuçta 90 günlük oruç tutmak için değil hayat boyu bırakmak için burdayız?
Ben yükleyem fakat ben ileriki günlerdeyim ileriden başlatma seçeneği varmı ?mdf (man dont fap) diye bir uygulama da var, ücretsiz. Sadece fap odaklı istenirse tercih edilebilir.
Aynisini bende yasiyoru. Malesef tek sayilar olan gunleri bekledigim oldu sayaci kurarken ornegin 3, 7, 9 g
sen kaç yıldır yapıyorsun bu işi? ben 10 yıldan fazladır yapıyorum kaç yıldır bırakmak istedim ama olmuyor bir türlü.ay başını bekleme var bende ayın biri olsun başlayacağım diyorum hepAynisini bende yasiyoru. Malesef tek sayilar olan gunleri bekledigim oldu sayaci kurarken ornegin 3, 7, 9 gibi
Sanırım yok, ben bulamadım.Ben yükleyem fakat ben ileriki günlerdeyim ileriden başlatma seçeneği varmı ?