AkıncıTürk
Ay Yolcusu
Bugün çok değişik duygular içindeyim TLC de yayınlanan İnanılmaz Bedenler isimli programın birkaç bölümünü seyrettim anladım ki şikayet ettiğimiz çoğu şeyin boş olduğunu o insanların bizim şikayet ettiğimiz hayatın hayalini kurduklarını ve biz sağlıklı olduğumuz halde o insanlar kadar mücadele edemediğimiz gibi şikayet ettiğimiz basit şeyler burnum büyük, boyum kısa çirkinim, saçım yok vs... Bunların esamesi bile okunmaz. Bence her insan izlemeli ve içten tevekkül etmeli, Böyle programı ilk defa izliyorum keşke daha önce farketseydim. Benim çıkardığım büyük ders; öncelikle çok utandım, basit şeylere takılıyoruz hepimiz bir gün hastalık yada engellli olma adayıyız herzaman risk var ve bu kardeşlerimiz hastalığı yada engeli olduğu halde birşeyler başarmaya çalışıyorsa biz sağlıklı insanların tabiri caizse eşşek gibi durmadan çalışması lazım herkes üzerine düşeni yapsın, yani sağlıklı olan insanlar, insanlığa faydalı olsunlar tıp geliştirsin, üretim artsın bir yaraya deva olsun olalım. Madem dünyaya geldik hakkını verelim görev bilinciyle yaşayalım zevkler içinde boğulmayalım.
İzlerseniz ilk bunu izleyin haftada 1 2 kere bu tarz videoları izlemek yani kendinize unutturmamanız tevekkül tazeler, elinizdekinin kıymetini daha iyi anlarsınız.
İzlerseniz ilk bunu izleyin haftada 1 2 kere bu tarz videoları izlemek yani kendinize unutturmamanız tevekkül tazeler, elinizdekinin kıymetini daha iyi anlarsınız.