Gün 23
çok şiddetli krizler yaşıyorum, stres ve can sıkıntısıyla birlikte geliyor. İçimde öyle bir his var ki sanki bu pisliğe tekrardan bulaşsam her şey geçecek ve rahatlayacakmışım gibi. Ama biliyorum bu çok kısa süren bir şey. her şeyden öte sahte bir zevk. kendimi yıllardır kandırıyorum artık yetmedi mi diye düşünüyorum.
bu süreç aslında kendi gerçeğime ulaşma sürecim.
sizi bilemem fakat ben hayatımda kötü giden bir çok şeyi hatta şu şekilde düzeltmem gerekirse kötü giden hayatımı komple bu olaya bağlıyorum çünkü bu meret beni uyuşturuyor. tembel bir insana dönüştürüyor. yerimden kalkıp yapmam gereken şeyleri engelliyor. oldum olası çalışkan ve hayattan keyif alan birisiydim.
yağmur yağdığında bile mutlu olabilen, küçük şeylerden keyif almayı bilen, şükreden birisiydim.
bu vasıflarımı kaybettim. beni en çok yaralayan şey bu.
gerçekte olması gereken benle, şuan ki ben arasında çok fark var. kendime en çok bu yüzden kızıyorum. bu kızgınlığımı fap yaparak dindirmeye çalıştım veya unutmaya. başarısız oldukça daha çok bulaştım bu pisliğe.
her şeyin farkındayım. bu sefer iradem kararlılığım bu zorlukların üstesinden gelecek.
kendime güzel bir hayat kuracağım. fırsatları yakalayan, azimli, çalışkan, enerjisi yüksek bir birey olacağım.
Herakles bu sefer başaracak .
Bu arada kaldı 67 gün
çok mutluyum..
20 Nisan 2022 Çarşamba Herakles mezun olur, kanatlanır yuvadan uçar..
Ya Sabr.