Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İdrar yaparken ufak parçalar halinde meni gelmesi ?

promanskins

Mars Yolcusu
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
76
Tepki puanı
120
Puanları
39
9-10 günü geçirdikten sonra süreçte biraz rahatlamaya başladım, eskisi kadar kriz gelmiyor artık. Göz açıp kapayıncaya kadar 21.güne geldik. Ama son 1 haftadır idrara çıktığımda ilk önce idrarımı yapıyorum, tam bitti diyip tuvaletten çıkmaya hazırlanırken yani idrar yollarıma o anda birşeyin geldiğini hissediyorum. Bu hissi illa ki yaşamışsınızdır, tam tuvaletten çıkarken son saniyeler gene idrarınız gelir ve sinir olursunuz, bende başta öyle sandım ama daha sonra idrar yerine ufak parçalar halinde meni geldi. Yani böyle nasıl diyeyim, ufak ufak parçalara ayrılmış meni geldi ve bunu idrar yoluyla dışarı atmış oldum. Bu neden oldu şimdi, endişelenmeli miyim?
 

The White Rider

Emekli Moderatör
Katılım
28 Eki 2020
Mesajlar
223
Tepki puanı
781
Puanları
160
Öncelikle endişelenmene gerek yok. Gerekirse Üroloji bölümüne de gözükebilirsin, doktorlar doğal olaraktan daha iyi bilirler.

Nofap ile olan bağlantısına gelince; bildiğin üzere Nofap ile beraber istemli bir şekilde Orgazm olmadığımız için bu meni bir şekilde vücuda dönüyor, vücutta işlev görüyor. Ve aynı zamanda da vücut bu meniyi istemsiz bir şekilde Rüyalanma yoluyla veya İdrar yoluyla atabiliyor. Ki bu da bence Mastürbasyon'un ne kadar gereksiz olduğunu ve de sadece zevk için yapıldığını bir kez daha gözler önüne seriyor diye düşünüyorum.

Kısacası olayı doktorlar daha iyi bilir, istersen ilgili bölüme görünebilirsin. Onun dışında Nofap sırasında bu durum yaşanabiliyor. Vücut istemli şekilde atamadığı meniyi Rüyalanma veya İdrar yoluyla atabiliyor. Ki yine dediğim gibi bence bu Mastürbasyon'un gereksiz olduğunun bir göstergesi. Biz müdahalede bulunmasak da vücut bir şekilde yerine getiriyor. Endişe edilecek bir durum yok.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst