Redpill yazınca çok fazla kaynak çıkıyor hangisinden okumamı önerirsin. Önerebileceğin bir kaynak var mıdır?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
başlayabilirsin.Redpill yazınca çok fazla kaynak çıkıyor hangisinden okumamı önerirsin. Önerebileceğin bir kaynak var mıdır?
bu site dışında bildiğiniz siteler varsa öğrenmek isterim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz. Giriş yapın veya üye olun.başlayabilirsin.
Özelden yazın.bu site dışında bildiğiniz siteler varsa öğrenmek isterim.
suçlamalara dayanamayıp kendini savunmakta çok haklısın ama bir işe yaramıyor o kişi kafasında olana inanıyor ve kırılmış olduğuna seni ikna ediyor yine sen haksız çıkıyorsun. Kim haklı tartışmasına dönüyor sonra da. Üstünlük kurma çabası gibi. Tartışma uzar da uzar bir sonuca varilmaz. Birbirimizi üzmüş olabiliriz ama olaylar mı önemli ilişkimiz mi diyip konuyu kapatabilirsiniz. Belki işe yarar.Haklısın sakinleşmesini beklemeliyim hem böylece ben de daha çok kendimi açıklama gereği duymam çünkü gereğinden fazla açıklıyordum sakinleşince konuşmak mantıklı bazen deniyorum ama saçma sapan suçlamaları yapınca dayanamayıp cevap veriyordum sanırım biraz dişimi sıkarsam hem ona o sırada yazmam ve her zamanki gibi geri dönecek barışacağız zaten kafasında olmaz hem de kendimi daha çok açıklama gereği duymam. Önerilerini dikkate alacağım ve videolara bir göz atayım sağol :d
Senharikabirisinsuçlamalara dayanamayıp kendini savunmakta çok haklısın ama bir işe yaramıyor o kişi kafasında olana inanıyor ve kırılmış olduğuna seni ikna ediyor yine sen haksız çıkıyorsun. Kim haklı tartışmasına dönüyor sonra da. Üstünlük kurma çabası gibi. Tartışma uzar da uzar bir sonuca varilmaz. Birbirimizi üzmüş olabiliriz ama olaylar mı önemli ilişkimiz mi diyip konuyu kapatabilirsiniz. Belki işe yarar.
Bir de tavsiyem mesajla tartışmayın sorunları yüz yüze konuşun maske ve mesafeyle mesajla tartışmalar yanlış anlaşılmaya çok müsait.