Domestic Fox
Yeni Üye
Merhaba beyler. 2 yıllık bir ilişkim var. İlk bir yıl neredeyse harika inanılmaz mutluyuz böyle aynı şehirler aynı üniversiteler falan kazanmışız. Sonrasında ara ara gelen kavgalarımız başladı kız arkadaşım acayip saçma şeylere sinirlenip kavga ediyordu benimle. Ben de ilk başlarda sabırlı bir şekilde alttan alırdım çoğu zaman yani kavgalarımız uzamazdı geri hemen barışırdık. Ama bu kavgalar şu son 3-4 aydır acayip sıklaştı her gün kavga eder olduk. E her kavga ettiğimizde alttan alan ben artık dayanamaz oluyorum ben de kavgayı devam ettiriyorum artık sabrım kalmadı sanki kavga konuları o kadar saçma ki inanamazsınız, her kavgamızda saatlerce kendimi açıklıyor oluyorum ve bana hiçbir şekilde inanmıyor. Kendisi benim yerime düşünüp benim açıklamalarıma inanmıyor bu beni ciddi anlamda çok yoruyor başıma ağrılar falan giriyor önceden kavga ettiğimizde hemen biten kavgalarımız şu an en az 1 gün sürüyor küslük durumu falan ancak barıştığımız zaman ben de kavgayı uzattım diye çok pişman oluyorum onun üzüldüğünü falan görüyorum. Bu kavgalar sürekli olarak devam ediyor. Diğer anlatacağım şeyse 2 tane kız arkadaşı var onlarla görüştüğünde çok daha mutlu enerjik daha konuşkan gülen bir insan oluyor onların yanında ya da onların yanına giderken veya ben hariç herhangi bir yere giderken saçlarını düzleştiriyor makyajını yapıyor ve daha sık tazeliyor giyimine daha çok dikkat ediyor mesela benim yanıma gelirken üşeniyor saçlarını topluyor saçlarını toplayınca da güzel buluyorum ama benim takıldığım konu başkalarının yanında çok daha özenli gidip ben sıradanlaşmışım gibi hissettiriyor. YouTube’da bir kanalda ilişki hakkında bir videoda bu olaya da değiniyordu dışlayıcı çekicilik deniyormuş bu olaya. Bu olaylar tabi ilk zamanlarda yoktu dediğim gibi kavgalarımızdan sonra başladı. Sizin düşünceleriniz neler yazsanıza merak ediyorum.