Selam arkadaşlar konuya direk gireyim 8 aydır neverfap yapıyorum rekorum en fazla 13 gündü. Şuan 16.gündeyim yani büyük bir rekor benim için
Fakat İnternet bağımlısı olduğumu öğrendim. Kendi benliğimi kaybetmiş hissediyorum. Gece güzel bir şekilde yarın yapacaklarımı kaydediyorum. Fakat akşama kadar ne olduğunu anlamadan görevlerin çoğu kalıyor
Ve arkadaşlar sanırım internet bağımlılığından dolayı da zamanımı hiç yönetemiyorum
Umut buralın değer odaklı zaman yönetimi kitabını da 2 kere baştan sona okudum kitap çok güzel, kitabın dediklerini yaparsam çok düzenli ve güzel hir hayatım olacağını biliyorum fakat yapamıyorum.
8 aydır plan yapmakla uğraşıyorum olmuyor arkadaş ağlama krizine gireceğim sinirden, hala zamanımı yönetemiyorum. Bolca zamanım var günde bana ait en az 10 saatim var. Yapmak istediğim onca şey var. Lütfen yardımcı olun bu forumda en çok zamanı olan ve kendini en çok geliştirme potansiyeli olan kişilerden biriyim. Bu potansiyelime ulaşmak istiyorum.
Çok güzel bir mezuniyet yazısı yazmak istiyorum.
Yazının özeti: Plan yapmaya nasıl başlanır?, internet bağımlılığı nasıl bırakılır?
Bu hafta 11 saat google 10 saat youtube kullanmışım. Bi o kadar pc de var
15 gün kendimi internetten izole etsem nasıl olur?