Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kaplumbağa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavi

Hakikat yolcusu
Vay be, yazdıklarıma biraz göz gezdirdim. Hiç değişmemişim, ah Mavi ah. 70 günlük bir süreç daha bozdum. Bu lanet şeye bağımlı değilim bence ,sadece depresif anlarda kendimi sokağa atacağıma FAP a atıyorum. Eski Maviye göre otokontrolüm biraz daha iyi.
Buraya ara sıra uğruyorum eskilerden kimler kaldı diye bakıyorum. İnsanlar değişmiş lakin sorular hep aynı ve aynı olmaya da devam edecek.

Son Samuray

Mars Yolcusu
Vay be, yazdıklarıma biraz göz gezdirdim. Hiç değişmemişim, ah Mavi ah. 70 günlük bir süreç daha bozdum. Bu lanet şeye bağımlı değilim bence ,sadece depresif anlarda kendimi sokağa atacağıma FAP a atıyorum. Eski Maviye göre otokontrolüm biraz daha iyi.
Buraya ara sıra uğruyorum eskilerden kimler kaldı diye bakıyorum. İnsanlar değişmiş lakin sorular hep aynı ve aynı olmaya da devam edecek.

mavi

Hakikat yolcusu
Hayatım gayet kötü gidiyor. Alkol ve sigaraya başladım . Yaşım oldu 25 üni. bitmedi, adam gibi bir meslek sahibi olamadım. Gece hayatına takılmaya başladım lakin bir sevgili bile yapamadım daha kötüsü uyku düzenimi de bozdum. Bir kitap bile okuyamaz oldum zihnim dayanamıyor. Saat gece 02:30 olmuş ben hala bomboş takılıyorum. Hayatımı p*ç etmiş gibi hissediyorum. Fap' e daha çok bağlandım ve gerçekten iğrenç şeyler izlemeye başladım. Beynime hasar vermiş gibi bir his var içimde. Yılın başlarında süreçte tertemiz ilerlerken , günde 1 öğün yemek ile beslenmeyi demiştim ve şekerden de uzak kalmıştım . O birkaç günlük denemede zihnim gökyüzü gibi hafiflemişti çok rahat hissetmiştim kendimi ama devam ettiremedim.
Şuan bunları yazarken sigara içiyorum ve orta vuruculukta bir fap krizi yaşıyorum. Alkol aklıma gelmiyor ama ortamı olunca can yerinde durmuyor be paşam. Daha iki gün önce fazla alkol aldığım için 2 kere kustum. Allah'a bin şükür hiç madde filan kullanmadım eğer o da olsaydı zaten hiç ümidim kalmazdı kendimden .
Dostlar zevkin sonu yok, ibretlik biri olarak söylüyorum hayatınız da basit , hızlı hazlar varsa günü sonunda mutsuz biri olacaksınız ve mutsuzluğa alışık biri olmadığınız için daha fazla bağlanacaksınız onlara ,yahu ben ne ara günde 2 paket sigara içer oldum anlamış değilim be paşam.
Son 4 dal sigaram var onları da tüttürdükten sonra Allah'ın izni ile sigara defterini kapatacağım .
Kendime yeni rutinler yapacağım ve onlara sadık kalacağıma söz veriyorum. Günlüğümü yazmaya devam edeceğim. Süreçte bir kaplumbağa gibi yavaş ama istikrarlı devam edeceğim.

pïras

Satürn Yolcusu
Ah mavi,senin günlüğünü bu forumda üyelik oluşturmadan önce bile okurdum.seni böyle görmek beni üzüyor.bu artık pmo iletinden çok hayatta kalma savaşına dönmüş durumda senin için. Ama daha gençsin.aynı bizler gibi lütfen kaybettiğin zamanların farkına var. ve bu son yazından sonra her bir saniyeni yaşamaya değer bir şekilde yaşa.aynı bizim de çabaladığımız gibi.her şeye rağmen güç seninle olsun.

mavi

Hakikat yolcusu
Bugün süreci bozdum, sigarayı bırakamadım lakin alkol kullanmadım. Alkol ile çok da bir heyecanım yoktu açıkçası, arkadaşlar ısmarlıyordu öyle öyle içiyordum. Kitap okumaya tekrar başladım.

Süreç konusu canımı çok sıkıyor açıkçası. Kolay moda geçmeyi düşünüyorum haftada 2 gün sadece mast. Yapmak var aklımda. Oradan yavaş yavaş ilerlerim. Önemli olan +18 içerikleri hayatımdan çıkarmak şuan.

Üç ay önce bir arkadaşım vefat etti onun ölümü başka olayları tetikledi sigaraya öyle başlamıştım. İnşallah son sigaramı içeceğim birazdan ve bu işi burada sonlandıracağım.

Arkadaşlar lütfen yorum yazın. Yorumlar sürecimde çok faydalı oluyor.

İyi bir plan ve çalışan bir zihin tüm engelleri kaldırır başarılar dilerim hayatın zorlukları bir noktada her birimizi test ediyor bundan sonrasında umarım dilediğiniz doğrultuda devam edersiniz

kral6666

Yoda
Bugün süreci bozdum, sigarayı bırakamadım lakin alkol kullanmadım. Alkol ile çok da bir heyecanım yoktu açıkçası, arkadaşlar ısmarlıyordu öyle öyle içiyordum. Kitap okumaya tekrar başladım.

Süreç konusu canımı çok sıkıyor açıkçası. Kolay moda geçmeyi düşünüyorum haftada 2 gün sadece mast. Yapmak var aklımda. Oradan yavaş yavaş ilerlerim. Önemli olan +18 içerikleri hayatımdan çıkarmak şuan.

Üç ay önce bir arkadaşım vefat etti onun ölümü başka olayları tetikledi sigaraya öyle başlamıştım. İnşallah son sigaramı içeceğim birazdan ve bu işi burada sonlandıracağım.

Arkadaşlar lütfen yorum yazın. Yorumlar sürecimde çok faydalı oluyor.
Başın sağolsun kardeşim.Hayat mutluluk ve üzüntünün karışımından oluşuyor.Hiçbir üzüntünün sonsuza dek sürmeyeceği gibi mutluluklar içinde aynısı geçerli.Yeni sürecin son sürecin olur umarım,sürecin daim olsun.

mavi

Hakikat yolcusu
Pazartesi'den beri sigara içmiyorum. Alkol zaten aklıma bile gelmiyor lakin ara sıra sigara krizi geliyor ama biraz bekleyince geçip gidiyor. Umarım bir daha kullanmam bu saçmalıları. +18 içerikler tüketmiyorum lakin mast. yapıyorum, süreç kolay mod da gidiyor. Şunu fark ettim keşke daha önceden bu şekilde bırakmaya çalışsaymışım, çok rahat geldi bana. Bu ay içimden geldiği kadar mast. yapacağım (haftada 2-3 gün günde 1-2). Aralık ayında ise bunu haftada 2 güne ve sonrada 1 güne indireceğim. Yeni yılda ise 2 hafta da 1 ve sonra da ayda 1 kereye kadar indireceğim. Bunu yapabilirim gerçekten ama mast.' ı da şimdi bıraksam yine 2 haftaya süreci bozarım sonra da dipte bulurum kendimi. Bunların haricinde düzenli kitap okuyorum sayılır. Yatış kalkış saatlerini de ayarlayacağım hayatıma tam yön vereceğim.

mavi

Hakikat yolcusu
5.gün
Sigara, Alkol , +18 içerik yok
Mast. var. Kafam rahat vallahi belki etkisi normale göre daha düşük lakin +18 içerik tüketmiyorsunuz, başrolde kendinizi hayal ettiğiniz bir film çekiyorsunuz. Zamanla bunu da azaltacağım tabi ki lakin bir anda bırakmaya çalışmaktan sıkıldım artık. Farklı yollar denemekten çekinmiyorum , kendimle gurur duyuyorum milyonlarca insanın farkında bile olmadığı bataklığı fark edip çıkmaya çalışıyorum. Hiç olmazsa deniyorum ve biliyorum günün birinde buradan çıkacağım ve berrak akarsularda yıkanıp ,çiçekli taze kırlarda yalın ayak koşacağı(z)m.

Düzenli 20 sayfa kitap okuyorum. Bunu da 2 ay devam ettireceğim yeni yılda sayfa sayıları biraz değiştirebilirim lakin şuan iyi.
kaç saat ders çalışacağım bilmiyorum ,bugün bir rekor denemesi yapacağım ve bugün Mike Tyson'un maçı var. Gece 04:00 onu izleyeceğim merak içindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6