Hayatım gayet kötü gidiyor. Alkol ve sigaraya başladım . Yaşım oldu 25 üni. bitmedi, adam gibi bir meslek sahibi olamadım. Gece hayatına takılmaya başladım lakin bir sevgili bile yapamadım daha kötüsü uyku düzenimi de bozdum. Bir kitap bile okuyamaz oldum zihnim dayanamıyor. Saat gece 02:30 olmuş ben hala bomboş takılıyorum. Hayatımı p*ç etmiş gibi hissediyorum. Fap' e daha çok bağlandım ve gerçekten iğrenç şeyler izlemeye başladım. Beynime hasar vermiş gibi bir his var içimde. Yılın başlarında süreçte tertemiz ilerlerken , günde 1 öğün yemek ile beslenmeyi demiştim ve şekerden de uzak kalmıştım . O birkaç günlük denemede zihnim gökyüzü gibi hafiflemişti çok rahat hissetmiştim kendimi ama devam ettiremedim.
Şuan bunları yazarken sigara içiyorum ve orta vuruculukta bir fap krizi yaşıyorum. Alkol aklıma gelmiyor ama ortamı olunca can yerinde durmuyor be paşam. Daha iki gün önce fazla alkol aldığım için 2 kere kustum. Allah'a bin şükür hiç madde filan kullanmadım eğer o da olsaydı zaten hiç ümidim kalmazdı kendimden .
Dostlar zevkin sonu yok, ibretlik biri olarak söylüyorum hayatınız da basit , hızlı hazlar varsa günü sonunda mutsuz biri olacaksınız ve mutsuzluğa alışık biri olmadığınız için daha fazla bağlanacaksınız onlara ,yahu ben ne ara günde 2 paket sigara içer oldum anlamış değilim be paşam.
Son 4 dal sigaram var onları da tüttürdükten sonra Allah'ın izni ile sigara defterini kapatacağım .
Kendime yeni rutinler yapacağım ve onlara sadık kalacağıma söz veriyorum. Günlüğümü yazmaya devam edeceğim. Süreçte bir kaplumbağa gibi yavaş ama istikrarlı devam edeceğim.