Yaşadığımız dünya çok garip değil mi sizce de?
Sırf moda değiştiği için kıyafetlerimizi değiştiriyoruz yıpranmadıkları halde
İnstagramda, tiktokta şekilden şekile girenler
Özgürlük adı altında cinselliğin bu kadar yaygınlaşması
Müzik ruhun gıdasıdır diyenlerin aslında popüler müzikle bizi 440 hertzle zehirlenmeleri
Ünlü teknoloji şirketlerinin çocuklarının kesinlikle sanal dünya ile ilişkisinin olmadığını biliyor musunuz telefonları, bilgisayarları yok
Bize zarar verdiği halde alkolün, sigaranın yaygınlaşması, eskiden bu kadar yaygın değildi diye biliyorum
Yolda kafasını telefondan kaldırmadan yürüyenler
Muhabbetlerin sevgili edinme, futbol, dedikodu, instagram üzerinden yürümesi ve işin ilginci bunlara ilgisi olmayanların dışlanıyor olması hatta ezik görülmeleri
Dünyada 1 milyar susuz insan var bunu bilmeden başka hayatlara özeniyoruz, sağlık sorunlarını, Savaşları katmıyorum bile
Mescitlerin yeraltında olması, kişiyi gerçekten mutlu eden olayların meditasyon ve ibadetlerin olduğunun unutulması
Ve daha niceleri, yalnızlıktan çekinmeyin arkadaşlar, dışlanmaktan korkmayalım kendi yolumuzu çizelim
KARANLIKTA OTURANLAR GERÇEK
IŞIĞI GÖREBİLİRLER
HZ. İSA
İnancımı ortaya koyuyorum ve bunda bir sakınca görmüyorum inanmayan arkadaşlara da saygım sonsuz
Benim tavsiyem her şeyi sıfırlayın
arkadaşlar, teknolojiyi sıfırlayın
Belirli bir süre eğitici videolar, belgesel, film hiç bir şey izlemeyin derim
Sosyal medya vs. zaten kapatın
Kitap okuyalım, kadim kitapları okuyalım, kendimizi dinleyelim hazır pandemideyiz ilk doğduğumuz ana geri dönelim inançlıysak ibadetlerimizi yapalım
Ancak o zaman bazı durumları tarafsızca değerlendirebiliriz.
Sırf moda değiştiği için kıyafetlerimizi değiştiriyoruz yıpranmadıkları halde
İnstagramda, tiktokta şekilden şekile girenler
Özgürlük adı altında cinselliğin bu kadar yaygınlaşması
Müzik ruhun gıdasıdır diyenlerin aslında popüler müzikle bizi 440 hertzle zehirlenmeleri
Ünlü teknoloji şirketlerinin çocuklarının kesinlikle sanal dünya ile ilişkisinin olmadığını biliyor musunuz telefonları, bilgisayarları yok
Bize zarar verdiği halde alkolün, sigaranın yaygınlaşması, eskiden bu kadar yaygın değildi diye biliyorum
Yolda kafasını telefondan kaldırmadan yürüyenler
Muhabbetlerin sevgili edinme, futbol, dedikodu, instagram üzerinden yürümesi ve işin ilginci bunlara ilgisi olmayanların dışlanıyor olması hatta ezik görülmeleri
Dünyada 1 milyar susuz insan var bunu bilmeden başka hayatlara özeniyoruz, sağlık sorunlarını, Savaşları katmıyorum bile
Mescitlerin yeraltında olması, kişiyi gerçekten mutlu eden olayların meditasyon ve ibadetlerin olduğunun unutulması
Ve daha niceleri, yalnızlıktan çekinmeyin arkadaşlar, dışlanmaktan korkmayalım kendi yolumuzu çizelim
KARANLIKTA OTURANLAR GERÇEK
IŞIĞI GÖREBİLİRLER
HZ. İSA
İnancımı ortaya koyuyorum ve bunda bir sakınca görmüyorum inanmayan arkadaşlara da saygım sonsuz
Benim tavsiyem her şeyi sıfırlayın
arkadaşlar, teknolojiyi sıfırlayın
Belirli bir süre eğitici videolar, belgesel, film hiç bir şey izlemeyin derim
Sosyal medya vs. zaten kapatın
Kitap okuyalım, kadim kitapları okuyalım, kendimizi dinleyelim hazır pandemideyiz ilk doğduğumuz ana geri dönelim inançlıysak ibadetlerimizi yapalım
Ancak o zaman bazı durumları tarafsızca değerlendirebiliriz.