Hades
Satürn Yolcusu
Öncelikle şuan okuyacağınız yazıları beni pışpış edin diye yazmıyorum sadece içimi dökmek için yazacağım sonrasında buradan bi abinin dediği gibi ilerde mesleğim olmasını istediğim şey üzerinde gelişimimi yazacağım. Ben bu güne kadar yalnız yaşadım gerçi daha 17 yaşındayım ama 1. Sınıftan bu yana 12 sene geçti ve devam ediyor bu süreç boyunca arkadaşım olmadı arkadaş ortamlarında olmadım sessiz bi insanı kim ister ki zaten monoton tekdüze yaşayıp gidiyordum ailemle bile lunaparka gitsek mutlu olamıyordum doğum günümde ummadığım insandan hediye gelse hevesli hevesli açmadım cuma günü stajdayken kendimi yakın hissettiğim bi abinin bana da yakın olduğunu hissettimilştim cuma gününe kadar ama meğer işini yapayım diye yanında tutuyormuş ben reklamcıda staj görüyorum kesilecek uzun bi baskı kenarı vardı dedim ki -abi uzun yerleri Ben düz kesemiyorum sen keser misin burayı?" sadece bir yeri istedim ama yapmadı tabi neyse o bitti sonra küçük yuvarlaklsr vardı ben onları keserken benden çay istedi 1 gün öncesine kadar işi bırakır giderdim çay vermeye ama vermedim ısrar etti baya tabi eleman olunca götürmedim yoksa patronlardan biri olsa mecbur götüreceğim ama beni kullanmaya çalışan birine neden bişey vereyim ki artık işim varken istediğini yapmayacağım stajımı etkilemez zaten ama sıkıntı benim insanların nasıl biri olduğunu geç fark etmem özgüvensiz olmam mesela stajda çalışan bi kız da var 26 27 yaşında biri ters ters konuşup duruyor ama ben ses çıkaramıyorum diyecek bi cümlem olsa zaten söylerim ama çıkmıyor ağzımdan çıkmıyor bunları anlatacak bir arkadaşım bile yok bende içimi buraya döküyorum işte ama ben sadece değişmek istiyorum artık yeni bir ben olsun istiyorum kabuğundan çıkmak istiyorum özgüvenimi geliştirmek için saat fln sormaya başlamıştım onu bile yapmıyorum artık zaten nofap iyi gitmiyor neyse umarım günler geçtikçe değişimime şahit olursunuz nasıl yapacağımı bende bilmiyorum ama yapıcam geleceğimde işim olmasını istediğim şey için çalışıyorum şuan buraya hem onu hemde insanlarla iletişimimi yazarım buraya kadar okuyan varsa teşekkür ederim konudan konuya atladım biliyorum ama bundan sonra dert yanmak için yazmayacağım Sadece gelişim odaklı olacak.