Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kendine Hükmet! 🛡️90 Günlük Rahip Modu Disiplini 🛡️

bguven28

Ay Yolcusu
Evde isen dışarı çıkmanı öneririm dostum. Ve kendinle baş başa kaldığında düşünce dünyanı sanki 3. bir şahıs gibi dışarıdan gözlemlemeye çalışabilirsin.
şimdi dışarıdan geldim.Akşam tekrar çıkıcam.Denicem teşekkür ederim.Bu challenge'ı başlattığın içinde teşekkür ederim.

oldschool

Mars Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
şimdi dışarıdan geldim.Akşam tekrar çıkıcam.Denicem teşekkür ederim.Bu challenge'ı başlattığın içinde teşekkür ederim.
Hep beraberiz dostum yalnız değilsin. Sizlerden isteğim burayı günlük gibi kullanmanız. Buraya istediğiniz kadar yazabilirsiniz.

oldschool

Mars Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Günlük olarak görevlerin hepsini yerine getirdim benim için fazlasıyla dolu bir gündü. Bisiklet sürüldü, dışarıda yüründü bunlar ortalama 2 saat kadar yapıldı. 10dk hatta daha fazla kitap okundu. Direnç antrenmanı yapıldı. Haftalık yemekler yapıldı. İşe gidildi gelindi. Enstrüman çalışıldı. Meditasyon ve nefes egzersizi yapıldı. Hatta son dakika günü sonunda bir gol yedik, maddi olarak beni zor duruma sokabilecek bir haber aldım o olmasa iyiydi ama olsun. Yemeklerimi haftalık yaptığım için sağlıksız beslenme gibi bir durum söz konusu değil sağlıklı beslendim. Stresim ile başa çıkmak için nefes egzersizi imdadıma koştu. Yarın iş yerime gitmeyeceğim, yani gideceğim birkaç işi var ana iş olarak çalışmayacağım. Sabah erkenden bunları halledip yarın tüm gün dil çalışmaya ayırmam gerekiyor. Çünkü olması gereken programdan 1 hafta gerideyim onu tamamlamam gerekiyor.

Bu dışarıda ve yemek yaparken geçirdiğim vakitlerde zaman zaman meditasyon müzikleri zaman zaman Sinan Canan'ın açık beyin programını dinleyerek geçirdim. Bugün öğrendiğim şey endişe hakkında oldu.

Bu telefon ile aldığım gün sonundaki kötü haberi işten eve gelirken kötü senaryolar halinde kafamın içinde döndürüp dururken kendimi eve varmış buldum sonra nefes egzersizi yaparken şunu düşündüm. "Bu durumu değiştirmek için yapabileceğin bir şey var mı ? Hayır yok. O zaman sürekli felaket senaryoları çizmeyi bırak. Evet biliyorum beni korumak istiyorsun haklısın da ama şu an bu öyle bir durum değil. Yarın yepyeni bir gün, yepyeni fırsatlar var ve ne olacağı konusunda en ufak bir bilgin yok. Hayat fırsatlarla dolu ve ben bu fırsatları sürekli gelecekteki kötü senaryoları düşünerek harcamayacağım!"

İyi geceler dostlar.

oldschool

Mars Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti

Bugün izlemenizi önerdiğim video bu dostlar. Haydi bugün de günü verimli geçirmek için elimizden geleni yapalım.

Yapmamız gereken şey NF nin bizlere sağladığı ekstra zamanı ve enerjiyi yeni ve sağlıklı yararlı alışkanlıklara dönüştürmek, bu alışkanlıklar ile kendimizin daha iyi bir versiyonuna ulaşmak ve bu versiyonumuz ile diğer insanlarla daha sağlıklı ve samimi sosyal ilişkiler kurmak olmalıdır.

Son düzenleme:

Chumyuk

Fapichulo
oldschool harikasın adamım, dünkü yazıların motivasyonumu düşürmememi sağladı. Kendi adıma teşekkür ederim.
Dün ben de oluşan sessizliği kullanarak kendimle yüzleşmeye ayırdım, hayatta neredeyim, ne istiyordum ve şu an ne yapıyorum, ne yapmam lazım gibi şeylere odaklandım. Hayatta yapılacak çok fazla şey var, telafi edilecek çok fazla konu var ve hayattaki zamanımız çok az. Bu nedenle odaklanıp var gücümüzle kendi hayatlarımız için mücadele etmenin vakti geldi, bu sürecin sonunda kendi hayatını eline alabilecek insanlara dönüşeceğiz. İlk günler kolay olmuyor, bu nedenle beraberiz, omuz omuzayız.
Yaşamda aktif rol oynamayı seçmiş tüm kardeşlerimi kutluyorum, sürecimiz daim, yaşamımız anlamlı olsun.

oldschool

Mars Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
oldschool harikasın adamım, dünkü yazıların motivasyonumu düşürmememi sağladı. Kendi adıma teşekkür ederim.
Dün ben de oluşan sessizliği kullanarak kendimle yüzleşmeye ayırdım, hayatta neredeyim, ne istiyordum ve şu an ne yapıyorum, ne yapmam lazım gibi şeylere odaklandım. Hayatta yapılacak çok fazla şey var, telafi edilecek çok fazla konu var ve hayattaki zamanımız çok az. Bu nedenle odaklanıp var gücümüzle kendi hayatlarımız için mücadele etmenin vakti geldi, bu sürecin sonunda kendi hayatını eline alabilecek insanlara dönüşeceğiz. İlk günler kolay olmuyor, bu nedenle beraberiz, omuz omuzayız.
Yaşamda aktif rol oynamayı seçmiş tüm kardeşlerimi kutluyorum, sürecimiz daim, yaşamımız anlamlı olsun.
Güzel dileklerin ve mesajın için çok teşekkürler. Ne kadar güzel özetlemişsin. Sizlerin de yeni öğrendiği keşfettiği şeyleri buraya yazmanız bizim için çok önemli. Belki hiç dikkat etmediğimiz bir konuyu sizlerin sayesinde ilk defa öğrenebilir, hayatımızın dönüm noktasını yaşayabiliriz. Veya biliyorsak da uzun süre göz ardı ettiğim bazı konular tekrar gündeme gelerek bize ekstra güç sağlayabilir. Hepinize çok teşekkürler. Sizler bu konuyu ayakta tutuyorsunuz.

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
Bu gün çok güzeldi çünki uzun zamandan sonra rutinime sadık kaldım
30 dk kitap okuma
Spor
3 saat ders çalışma
15 dakika meditasyon
30 dk yürüyüş (muzik kullanmadan)
Müzik hayatimin bir parçası olmuştu ama 2 gündür dinlemiyorum. Yol giderken artık etrafa bakmaktan haz alıyorum. 3 gün önce müzik dinleyerek eve ne zaman vardığımi bilmezdim😄

oldschool

Mars Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Bu gün çok güzeldi çünki uzun zamandan sonra rutinime sadık kaldım
30 dk kitap okuma
Spor
3 saat ders çalışma
15 dakika meditasyon
30 dk yürüyüş (muzik kullanmadan)
Müzik hayatimin bir parçası olmuştu ama 2 gündür dinlemiyorum. Yol giderken artık etrafa bakmaktan haz alıyorum. 3 gün önce müzik dinleyerek eve ne zaman vardığımi bilmezdim😄

Efsane bir gün olmuş. Disipline sadık kalman çok iyi hissettiriyor olmalı, asıl güç de burada! Müziksiz yürüyüşle etrafı fark etmek de güzel bir kazanım, hayatın içinde daha bilinçli olmak büyük fark yaratacaktır. Aynen böyle devam, her gün biraz daha güçleniyorsun!

oldschool

Mars Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
2. Gün Raporu

Bugün 08:00 civarı kendi kendime uyandım. Bir daha da yatmadım, hemen giyinip evden çıktım yürüyerek ve iş yerime geçip önce güzel bir esneme germe ve ardından sağlıklı bir kahvaltı yapıp yapmam gereken bireysel işlerimi hallettim. Öğlen eve döndüm odamı düzenledim. Bugün fazlasıyla okudum ve fazlasıyla yazdım ortalama 2-3 saat okuyup yazmışımdır. Yabancı dil çalıştım ve birkaç tane yararlı video izledim. 3 litre su içtim mi bilemiyorum iş yaparken biraz kaptırmış olabilirim ama en az 2 litre vardır. Tüm gün sağlıklı beslendim. Önümüzdeki 6 gün boyunca tüm yemeklerimi yapıp bitirdim ve dolaba attım yani şimdiden yarın tüm gün yiyeceklerim hazır. Yarın hedefim güzel bir direnç antrenmanı ve cardio yapmak. Saba erken kalkıp iş yerine geçip cardiomu yapıp güzel bir kahvaltı yapmayı planlıyorum sonra sabah 8 de mesai başlıyor malum. Yüz bakımımı yaptım, dişlerimi fırçalayıp, biraz enstrüman çalışacağım ve sonra esneme germe yapıp uyuyacağım. Herkese iyi geceler dostlar.

Son düzenleme:

oldschool

Mars Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
3.Gün Raporu

07:30'da uyandım iş yerime gittim. 40dk açık hava yürüyüş yaptım ortalama 2 saat kadar kitap okudum. Tüm gün sağlıklı beslendim. 3 litre su içtim. Yararlı videolar hariç bir video izlemedim, sosyal medya vesaire her zamanki gibi ihtiyaç olmadığı sürece sınırlı. Sabah esneme germe yaptım, birazdan yatmadan önce tekrar esneme germe ve nefes meditasyonu uygulayacağım. Günlük yabancı dil için flashcard uygulamalarımı yaptım. Günlük bakım rutinimi yaptım şimdi biraz enstrüman çalışacağım. Herkese iyi geceler dostlar.

oldschool

Mars Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
4.Gün Raporu

Bugün 09:00 itibariyle uyandım uyku kalitem gayet iyiydi hatta oldukça yoğun şekilde rüya gördüm yani gördüğüm rüyaları hatırlıyorum hatta arkadaşımı görmüştüm onu arayıp uzun uzun anlattım. Sabah 10 gibi iş yerimdeydim tüm öğünler her zamanki gibi sağlıklı ve su içimim güzeldi. Verimli bir direnç antrenmanı yaptım. Kitap okumaya ve dil çalışmaya çok vaktim olmadı. 40dk açık havada yürüdüm ve NF youtube kanalından içerik tükettim. Şimdi biraz dil çalışacağım, kitap okuyacağım, enstrüman çalıp esneme germe nefes ve ardından yatış.

SEDOU12

Satürn Yolcusu
4.gün raporu:Sabah vaktinde kalktım güzel bi uyku uyudum sonrasında derse gittim 3 gibi bitti yurda geldim biraz dinlenip tekrar yaptım sonra biraz manga okudum(okuduğum bi seri var bitain kitapa dönücem) odadakilerle sohpet muabbet ettik şimdide yatıcam.Genel olarak yoksunluk hiasiyatı zorlasada iyi bi gündü denebilir bi tej arada çok sıkılıyorum ona bi çözüm lazım

N3WTON

Yeni Üye
Nofap hariç hepsinde fena patladım 💥

oldschool

Mars Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
5. Gün Raporu

Bugün erken kalktım 07:30 gibi, tüm gün sağlıklı beslendim bol su içtim. Gün içinde işyerimde biraz fazla boş vaktim vardı ve kitap okuma ve dil çalışma ile geçti. Yararlı birkaç video izledim. Sosyal medya hala sınırlı bazı takip ettiğim finans ve psikoloji ile ilgili twitter yayınlarına haber amacıyla göz atıyorum veya youtube da takip ettiğim yararlı kanallar video attıysa onlara göz atıyorum. 1 saat açıka havda yürüyüş yapıldı. Günlük yazmaktan ziyade yazı işlerimi genelde burada hallediyorum dün ve bugün günlük yazamadım yarın sabah erken uyanıp biraz daha dil çalışmam gerekiyor hala planın gerisindeyim. Herkese iyi geceler diliyorum. İlk haftamızın bitmesine 3 gün var dostlar ilk raporumuzu vereceğiz bakalım umarım hiç zaiyat vermemişizdir.

SEDOU12

Satürn Yolcusu
5.gün raporu:
Bugün dersim yoktu yurttaydım ödev yaptım genel olarak birikmişti onları aradan çıkardım başkada bişey yapmadım
Canım çok sıkılıyor bu sıjıntı krize yol açıyır oda çok zorluyor beni bu hadta sonu 1.rapordan sınra bi hafta değerlendirme yapıcam bunla alakalı

SEDOU12

Satürn Yolcusu
6.gün:Bugün sabahtan deneye gittim deney grubundan bi ben gitmiştim zor oldu ama hallettim bi şekilde sonra merkeze indim bi kaç işim vardı onları hallettim sonra yurda geldim ders çalıştım oda arkadaşımın ödevine yardım ettim şimdide yatıcam

oldschool

Mars Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
6. Gün raporumu biraz geç yazıyorum dün eve gelir gelmez dil çalışmaya devam ettim, yemek felan derken direk uyudum sabah erken kalkacağım için. Gün gayet verimli ve güzeldi, tüm gün sağlıklı beslendim, 40dk açık ahvada yürüyüş yaptım. Enstrüman çalıştım, kitap okudum dil çalıştım. Yararlı video izledim podcast dinledim. Yarın rapor günü dostlar haydi göreyim sizi.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6