Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kendinizi Geliştirmek İçin Ne Yapıyorsunuz ?

SDG

Yoda
Selamlar,
Konu başlığında olduğu gibi kendime yeni bir şeyler katmak istiyorum ama kısır döngüye düştüm.

Haftaiçi işe gitmeden önce sabahları en az yarımşar saat yürüyorum, tekrar online spora yazıldım pek düzen tutturamadım ama devam edeceğim muhtemelen.

Trt2 youtube da bazı sanat programlarını, Psikolog Tülay Kök'ün kitap klübü kitap değerlendirme videolarını, tarih obasını, bazen kronik tarihi falan dinliyorum. Başka güzel sanat ya da tarih kanalları bilen varsa önerilere açığım.

Kitap okuyorum düzenli, kafamda bir listem var bitirdikçe tik atıyorum.

Ama bu kadar işte. İşe gidiyorum geliyorum evi belli bir düzende tutuyorum, temizlik vs yaparken kulaklığı takıp video vs dinliyorum ama hayat hep böyle mi geçecek bilmiyorum.

Sıkılgan bir yapım var bir şeyleri düzenli belli bir noktaya kadar yapıyorum sonra bambaşka bir alanda bir şeyler yapıyorum, belli bir olgunluğa gelince onu da salıyorum.

Tekrar yenilik arayışındayım. Sosyal medya wp ve youtube dışında sıfır. Siz hayatınızda neler yapıyorsunuz, fikirlere açığım.

Whiplash

Uranüs Yolcusu
Merhaba,

Radyo Tiyatrosu
Sudoku
Kakuros
Film İzlemek
Kitap Okumak
Podcast Dinlemek(Ortamlarda Satılacak Bilgi, Nasıl Olunur ve Ateş Arabaları özellikle tavsiye ediyorum)
Tiyatroya Gitmek(Çok maliyetli ama oyunların kalitesi ne yazıkki aynı değil)
Dil Öğrenmek( Limasollu Naci yayınlarını tavsiye ederim)

Bunları yapıyorum veya yapmaya çalışıyorum. Çevremdeki insanları da film, kitap vs. birçok konuda yönlendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6