cgang
Neptün Yolcusu
Merhabalar.
Size İyilik, Kötülük, Güzellik, Zenginlik vs. kavramlar yok desem bana inanır mısınız ?
Size soruyorum Zenginlik nedir ?
Kimine göre zenginlik karnın tok olması, yatacak yeri falan olmasıdır
Şimdi spor araban olacak sonra villan olacak içi Rus kızları ile dolu olacak, o zaman zenginsin diyenler de az değil.
Ama bir Filozof (Sizden çok özür dilerim benim Bilim konusunda İsim hafızam 0 çoğu âlimlerin isimlerini ve ya Teori isimlerini unuturum)
"Kendine yetenden fazlası Zenginliktir." der.
Şimdi sizce hangi kişinin dediği "Zenginlik" kavramını anlatıyor ?
Hayatta her şey kıyasla ya da nazarandır. Türkçemin çok güzel olmamasından güzel bir söz bulamıyorum.
Yani bir şey kimine göre kötü kimine göre iyidir.
Mesela çok sevdiğiniz bir oyun var diyelim. Bayılıyorsunuz arkadaşlarınıza över durursunuz. Sonra biri gelip derki o çöp oyunumu oynuyorsun.
İşte herkesin zevki ayrıdır.
Bu yüzden Zenginlik, Güzellik, İyilik, Kötülük gibi kavramlar stabil bir kavram değildir.
Sonuç:
"Hayatta mükemmel bir şey yoktur çünkü her şey göreceli seveni de var sevmeyeni de var."
Milletin Gözüne Girmek için bir şeyler yapmayın.
En önemlisi başkaları ne der diye kafanızın içinde kendinizle tartışmayın.
Dışardan herkes illa bir kusur bulacaktır.
Kendi İSTEDİĞİNİZİ yapın.
(Kendi istediğiniz derken gidip Zorbalık, Tecavüz , Banka Soygunu , Adam Yaralama, İNTİHAR gibi şeyler yapmayın tabii. Çünkü her kaidede istisna vardır. İstisnalar kaideyi bozmaz.)
Size İyilik, Kötülük, Güzellik, Zenginlik vs. kavramlar yok desem bana inanır mısınız ?
Size soruyorum Zenginlik nedir ?
Kimine göre zenginlik karnın tok olması, yatacak yeri falan olmasıdır
Şimdi spor araban olacak sonra villan olacak içi Rus kızları ile dolu olacak, o zaman zenginsin diyenler de az değil.
Ama bir Filozof (Sizden çok özür dilerim benim Bilim konusunda İsim hafızam 0 çoğu âlimlerin isimlerini ve ya Teori isimlerini unuturum)
"Kendine yetenden fazlası Zenginliktir." der.
Şimdi sizce hangi kişinin dediği "Zenginlik" kavramını anlatıyor ?
Hayatta her şey kıyasla ya da nazarandır. Türkçemin çok güzel olmamasından güzel bir söz bulamıyorum.
Yani bir şey kimine göre kötü kimine göre iyidir.
Mesela çok sevdiğiniz bir oyun var diyelim. Bayılıyorsunuz arkadaşlarınıza över durursunuz. Sonra biri gelip derki o çöp oyunumu oynuyorsun.
İşte herkesin zevki ayrıdır.
Bu yüzden Zenginlik, Güzellik, İyilik, Kötülük gibi kavramlar stabil bir kavram değildir.
Sonuç:
"Hayatta mükemmel bir şey yoktur çünkü her şey göreceli seveni de var sevmeyeni de var."
Milletin Gözüne Girmek için bir şeyler yapmayın.
En önemlisi başkaları ne der diye kafanızın içinde kendinizle tartışmayın.
Dışardan herkes illa bir kusur bulacaktır.
Kendi İSTEDİĞİNİZİ yapın.
(Kendi istediğiniz derken gidip Zorbalık, Tecavüz , Banka Soygunu , Adam Yaralama, İNTİHAR gibi şeyler yapmayın tabii. Çünkü her kaidede istisna vardır. İstisnalar kaideyi bozmaz.)
Moderatörün son düzenlenenleri: