Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kızlar Konusunda Çekingenlik

• Konuyu başlatan Ragnar Odinson
  • Başlangıç tarihi

Gelişimsabırister

Uranüs Yolcusu
Diyaloglar muhteşem ? kız mağaradan çıkmadıysa ve paranoyak değilse ilk anda kötü tepki vermez. Her insanın bir sınırı vardır eğer o sınırı aşarsanız tepki verir. Mesela ilk konuşma iyi gitti diye elini omzuna atmak. Bu riskli bir hareket olur. Mesafeyi korumanız ve gevşek olmamanız çok önemli en başta. Bir de şu var. Bazı kızlar buluttan nem kapıyor. Gerçekten bu tepkileri verecek kişiler de var. Bu yüzden öyle birine rastlarsaniz kaçın. Durduk yere sizi tacizci ilan edebilirler. Böyle şeyler de yaşanıyor dikkatli olmalısınız. Bunlar nadir şeyler tabi. Bence aynı ortamda bulunmadıkça tanımadığınız biriyle konuşmaya çalışmayın. Kitapçı olabilir tamam ama yoldan ya da otobüsten biriyle konuşmak çok riskli bana göre. Riskten kaçan biriyim o yüzden düşüncelerim bu yönde.

ardahappy

Yeni Üye
ben 20 yasindayim kızlarla oyle konusabilen biri de degilimdir. ama saygılı kendini bilen biri oldugun zaman her kız benle konusuyor ayrica ben degil genelde onlar ilk diyalogu baslatiyor. eger sen sohbet baslatmak istiyorsan o an kalbinden gecen cümleyi kıza soylemen lazım yoksa denemeden basariya ulasamayiz ben daha yapmadim ama bu dogru olan sey. aslinda önemli olan göz kontağı kurabilmek. bakislarini kacirma kendinden emin yanıt ver. aklina takılan bir soru olursa soru sor. hafif gülümse mimiklerini goster. benim de cok iyi oldugum bi konu degil. ne tipler gordum en guzel kızlar onların yanında yani sende yaparsın bende yaparim. Ali de yapar Hasan da yapar. hadi Allaha emane‍t 👍🏿

sigmaburda821

Ay Yolcusu
Galiba yeniliyorum kızlarla konuşma korkumu yenmek için çabaladım ama olmadı ve artık belki de uğraşmasam konfor alanında kalsam daha iyi olucak diye düşünüyorum bu çekingenlik bir insan olsaydı onu döverdim jiu jitsu yapardım onunla yani maddesel birşey olsa söküp atardım onu ama değil işte yenemiyorum onu şimdi gelipte derdini seveyim demeyin dert derttir ben bundan dolayı kendimi kötü hissediyor muyum hissediyorum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6