Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kötü Durumdayım

cENtD

Yeni Fapstronot
Beyler mastür bağımlılığı uyuşturucu gibi olmaya başladı ne spor yapmama ne de çalışmama izin vermiyor.
Bugüne dek 2 haftayı aşamadım nofapde yani iradesiz biriyim bu illet hayatımı yaşamamı engelliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana akıl verin.

ümitbaba60

Ay Yolcusu
Kardeş eroin gibi bi kere hayatına girdi mi bırakmak zor ben en dipteydim ağır bağımlıydım şu anda 20 gündür pmo hayatımda yok düşün ben bile bırakıyosam herkes bırakır bunu bil ona göre hareket et
Beyler mastür bağımlılığı uyuşturucu gibi olmaya başladı ne spor yapmama ne de çalışmama izin vermiyor.
Bugüne dek 2 haftayı aşamadım nofapde yani iradesiz biriyim bu illet hayatımı yaşamamı engelliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana akıl verin.

Ottoman

Venüs Yolcusu
Herkes bu dönemden geçmiştir sabırlı ol, cinsel dürtüyü yenmek kolay değildir ancak yenilirse alacağın ganimette bir o kadar fazladır, zamanını verip PBKY kitabını okumanı tavsiye ederim forumda bulunuyor.

cENtD

Yeni Fapstronot
Herkes bu dönemden geçmiştir sabırlı ol, cinsel dürtüyü yenmek kolay değildir ancak yenilirse alacağın ganimette bir o kadar fazladır, zamanını verip PBKY kitabını okumanı tavsiye ederim forumda bulunuyor.
Sabırlı olmaya çalışacağım ve bırakacağım inş, kitabıda en kısa zamanda okuyacağım.

cENtD

Yeni Fapstronot
Kardeş eroin gibi bi kere hayatına girdi mi bırakmak zor ben en dipteydim ağır bağımlıydım şu anda 20 gündür pmo hayatımda yok düşün ben bile bırakıyosam herkes bırakır bunu bil ona göre hareket et
Kendini küçük görme ümit baba ama herkesin çektiği bir zorluk vardır benimki de bu olabilir, bırakmaya çalışacağım.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6