Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kötü Durumdayım

cENtD

Yeni Fapstronot
Beyler mastür bağımlılığı uyuşturucu gibi olmaya başladı ne spor yapmama ne de çalışmama izin vermiyor.
Bugüne dek 2 haftayı aşamadım nofapde yani iradesiz biriyim bu illet hayatımı yaşamamı engelliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana akıl verin.

ümitbaba60

Ay Yolcusu
Kardeş eroin gibi bi kere hayatına girdi mi bırakmak zor ben en dipteydim ağır bağımlıydım şu anda 20 gündür pmo hayatımda yok düşün ben bile bırakıyosam herkes bırakır bunu bil ona göre hareket et
Beyler mastür bağımlılığı uyuşturucu gibi olmaya başladı ne spor yapmama ne de çalışmama izin vermiyor.
Bugüne dek 2 haftayı aşamadım nofapde yani iradesiz biriyim bu illet hayatımı yaşamamı engelliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana akıl verin.

Ottoman

Venüs Yolcusu
Herkes bu dönemden geçmiştir sabırlı ol, cinsel dürtüyü yenmek kolay değildir ancak yenilirse alacağın ganimette bir o kadar fazladır, zamanını verip PBKY kitabını okumanı tavsiye ederim forumda bulunuyor.

cENtD

Yeni Fapstronot
Herkes bu dönemden geçmiştir sabırlı ol, cinsel dürtüyü yenmek kolay değildir ancak yenilirse alacağın ganimette bir o kadar fazladır, zamanını verip PBKY kitabını okumanı tavsiye ederim forumda bulunuyor.
Sabırlı olmaya çalışacağım ve bırakacağım inş, kitabıda en kısa zamanda okuyacağım.

cENtD

Yeni Fapstronot
Kardeş eroin gibi bi kere hayatına girdi mi bırakmak zor ben en dipteydim ağır bağımlıydım şu anda 20 gündür pmo hayatımda yok düşün ben bile bırakıyosam herkes bırakır bunu bil ona göre hareket et
Kendini küçük görme ümit baba ama herkesin çektiği bir zorluk vardır benimki de bu olabilir, bırakmaya çalışacağım.

DexterMorgan_

Yeni Üye
Kendini hor görme bütün herkes yani o bataklığa düşmüş herkes zorlanır ben bile 3 ayi devirdim bazen hala zorlanıyorum ama kendimi dizginliyorum. Tek ihtiyacın olan şey biraz sabır ilk günlerde hic yapamayacağını nasıl o kadar uzun süreçlere girecen diye tedirgin olursun ama bi gün uyandığında bakmışşın ki ayları devirmişşin. Biraz sosyal medyayı bırakabilirsin detoks yaparsan iyi olur instegramdır tiktoktur böyle umarım başarılı olursun

cENtD

Yeni Fapstronot
Kendini hor görme bütün herkes yani o bataklığa düşmüş herkes zorlanır ben bile 3 ayi devirdim bazen hala zorlanıyorum ama kendimi dizginliyorum. Tek ihtiyacın olan şey biraz sabır ilk günlerde hic yapamayacağını nasıl o kadar uzun süreçlere girecen diye tedirgin olursun ama bi gün uyandığında bakmışşın ki ayları devirmişşin. Biraz sosyal medyayı bırakabilirsin detoks yaparsan iyi olur instegramdır tiktoktur böyle umarım başarılı olursun
Sağ ol, sabırlı olmaya çalışıyorum ve sosyal medyadan olabildiğince uzaklaşıyorum. Bence benim tek sorunum mastür'ü stres ve zorluklardan kaçmak için kullanmam, bunu ne zaman aşarsam o zaman başarılı olabilirim diye düşünüyorum.

Michelangelo

Yeni Fapstronot
Yalnız değilsin, Herkes Zorlanıyor Bırakmak Zor. Mesela ben nofap ile ilk tanıştığımda en az 90 gün bırakmam gerektiğini öğrenmiştim, Bu bana o kadar zor ve uzak geliyordu ki resmen imkansız gibi birşeydi ama şuan 67. Gündeyim ve 90 güne ulaşacağıma adım kadar eminim. Herşey Gelip Geçici, Herşey yoluna girecek. Sen Sadece Devam et.

cENtD

Yeni Fapstronot
Yalnız değilsin, Herkes Zorlanıyor Bırakmak Zor. Mesela ben nofap ile ilk tanıştığımda en az 90 gün bırakmam gerektiğini öğrenmiştim, Bu bana o kadar zor ve uzak geliyordu ki resmen imkansız gibi birşeydi ama şuan 67. Gündeyim ve 90 güne ulaşacağıma adım kadar eminim. Herşey Gelip Geçici, Herşey yoluna girecek. Sen Sadece Devam et.
Yalnız olmadığımı bilmek ve her şeyin geçeceğini bilmek bana umut veriyor. Sizin gibi arkadaşları gördüğümde daha da umutlanıyorum. Sağ olun.

nofap_46

Yeni Üye
Kardeşim istek geldiğinde bulunduğun konumu değiştirmeyi dene mümkünse insanların içinde olmaya özen göster nasıl olsa onların yanında yapacağın bir eylem değil. Mastürbasyon yapmak hangi odada aklına geliyorsa hemen oradan ayrıl gerçekten etkili bir yöntem

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6