kovabalıksatranc
Venüs Yolcusu
Evet beyler sorum yukarıdaki gibi , ben genellikle ilk krizden gidiyorum bunu nasıl atlatıyorsunuz taktiğiniz falan var mı yoksa sadece irade mi ?
Ilginç bi fikir etkili olursa haber verBen şunu denemeyi düşünüyorum kriz geldi diyelim başka bir dopamin kaynağından, büyük ihtimal şekerli gıda, faydalanıp beş saniye içinde yiyip bitirecem bozunca da beş saniye buda beş saniye sürecek işte bu kadarazmış diyeceğim hemde vücut dopamine kanmış olur az da olsa
vallahi denemekten zarar gelmez de kriz esnasında ne kadar plan yapmış olduysan ol. Bir şey farketmiyor genelde. O an sanki elektrik akımına kapılmış birisi gibi oluyorsun. Laptop vs. varsa direkt son irade enerjimle bataryasını çıkarıp p. dan uzak kalmaya çalışıyorum. O an seri bir manevrayla yapabileceğinin en iyisini yapıp kaçmak lazım aslında. Mazallah evde o gün şeker kaynağı yoktur. Yada beyin şekerli şeylere karşı tolerans geliştirmiştir o an aldığın enerjiyi pmo için bile kullanabilir.Ben şunu denemeyi düşünüyorum kriz geldi diyelim başka bir dopamin kaynağından, büyük ihtimal şekerli gıda, faydalanıp beş saniye içinde yiyip bitirecem bozunca da beş saniye buda beş saniye sürecek işte bu kadarazmış diyeceğim hemde vücut dopamine kanmış olur az da olsa
Bunu aslında dışarı çıkıp markettrn çikolata almakla yapmıştım böyle düzeltebilirim birde kış geldi ayazı yeriz relapse çok zorlaşırvallahi denemekten zarar gelmez de kriz esnasında ne kadar plan yapmış olduysan ol. Bir şey farketmiyor genelde. O an sanki elektrik akımına kapılmış birisi gibi oluyorsun. Laptop vs. varsa direkt son irade enerjimle bataryasını çıkarıp p. dan uzak kalmaya çalışıyorum. O an seri bir manevrayla yapabileceğinin en iyisini yapıp kaçmak lazım aslında. Mazallah evde o gün şeker kaynağı yoktur. Yada beyin şekerli şeylere karşı tolerans geliştirmiştir o an aldığın enerjiyi pmo için bile kullanabilir.