Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kürkçü Dükkanı

Katılım
29 Mar 2021
Mesajlar
2
Tepki puanı
1
Puanları
3
Dostlar cümleten okuyan herkese selam olsun.Ben 2016 yılında nofaple tanışmış biriyim ilk sürecime o zamanlarda başlamıştım ancak tahmin edebileceğiniz gibi pek ciddiye almadığımdan devam etmedi sürecim fakat haberdar kalmaya ara ara süreçlere başlayıp denemeye devam ettim.Geçen ağustos gibi 98 günlük bir nofap deneyimim oldu o zamanlar çalışıyordum öğlen 1 gece 2 şeklinde vaktim olmadığından krizlerin beni zorlamak için sadece sabah kalktığımda veya gece eve geldiğimde vakti oluyordu.Böylece sürecim gayet kolay gitti tabiki.Geceleri eve dönerken neverfap videolarını izlerdim kanaldaki tüm videoları bitirdim fakat işi bırakınca boş zamandan beyin kendini kandıracak bişeyler aramayı bulmayı seviyor böylece süreç bozulmuş oldu. Akabinde toparlanma yaprak gibi rüzgar nereye esiyosa oraya savrulmaya devam ettim.Sonrasında 35 günlük bir sürecim daha oldu bu süreç de geçen ay son buldu ondan beridir de her seferinde bugün 1. gün diyerek başlıyorum fakat ciddiye alamadığım sürekli denediğim kendimi baydığım bıktırdığım için en ufak krizde direnmek istemiyor ve bıkmış halde bozuyordum. Şimdilerde ise dün isteksiz zevksiz bir şekilde yaşandı aynı olay. Fakat bu sabah işlerim dolayısıyla dışardaydım ve havanın güzelliği kendime olan bakışım bugün bi iyiydim gerçekten kendimi sevdiğimi hissettim çok ama çok sanki bugün özel bir gün gibiydi hayatım istediğim şekilde gidiyor, mutsuz olmam için bir sebep yok gibiydi ve sözlüğe geri döndüm kendime temiz bir hesap açtım ve bu cümleleri yazıyorum.Dün gece indirdiğim sayaç programında 16 saat olmuş gösteriyor 1. gün bu gece bitmiş oluyor hayırlısıyla tekrar her ne kadar yıpranmış bıkmış olsam da bu işe başlamak istedim bu güzel günün ardından umarım bıkkınlığın ve süreç bozmayı alışkanlık haline getirmişliğin gazabına uğrayarak 10 gün içersinde tekrar bozmam diyorum ve desteklerinizi bekliyorum dostlar.Süreci bozmayı alışkanlık haline getirmiş birisine ne önerirsiniz ne yapmam gerekir full time evdeyim tekrar direnmem dirayet ve sabır göstermem için önerilerinize ve desteğinize açığım bu süreç olucaksa tek başıma değil sizlerin yardımıyla ..... DAY1
 

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,937
Puanları
180
Hoşgeldin. Sürekli aynı şeyleri demekten yoruldum. Lütfen Forumu iyice kurcalamadan veya sorduğunuz sorunun cevabının olup olmadığına bakmadan buraya direk soru sormayın. (Genel diyorum sadece sana değil)

Önce meseleyi kafana ve bilinçaltına oturtman lazım. Yani bazı yazıları düzenli ve sindirerek okuman gerek. Bir kere değil on kere okuyacaksın belki.
Beynin başlamamak için sana türlü bahaneler uyduracak. Bunlara kanmamalısın.

Dostum bu bir irade savaşı. Pornonun ve masturbasyonun zararlarını kavramalı ve kendine gelip bir daha bozmamak üzere yepyeni, kararlı bir sürece başlamalısın. Süreçlerinde mutlaka kendini meşgul edecek bir şeyler bul, kriz anlarına dikkat et. Kriz anlarında yalnız kalacaksın, sen birine veya sohbet kısmına yazmadığın sürece kimse yardım edemez. Kendin yüzleşeceksin, başarılar dilerim.

Sorun için ise Bu konuya gözat. Link
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst