Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kurtuluş Günlüğü

NocturnalMoon

Yeni Fapstronot
Katılım
19 Tem 2021
Mesajlar
14
Tepki puanı
21
Puanları
4
Bu günlüğü ileride kendi gelişimimi görmek açısından yazmaya karar verdim. Gün içerisinde ders, kişisel gelişim ve neverfap süreci hakkında yaptıklarımı kısaca yazacağım.

GÜN 1
Bugün sürecimde ilk günü tamamladım. Hemen hemen hiç kriz gelmedi. Ayrıca 5 saat ders çalıştım, 30 sayfa kitap okudum. Diğer rutinleri (spor, meditasyon, günlük yazma) de gerçekleştirdim. Evi de temizledim. Biraz sonra aklıma takılan bir konu hakkında araştırma yapıp sonrasında bir bölüm dizi izleyip yatacağım.

#ErkenKalk - 8.20 ✅
 

NocturnalMoon

Yeni Fapstronot
Katılım
19 Tem 2021
Mesajlar
14
Tepki puanı
21
Puanları
4
GÜN 2
Maalesef bugün relapse oldum. Biraz dayansam da en sonunda yenildim fakat üzgün değilim çünkü güzel bir analiz yaptım ve yeni önlemler aldım. Bir dahaki sefere aynı şekilde kolay kolay kaybetmem. Bu relapseler iyi kullanıldığında(analiz, önlemler, çözümler) süreç için yararlı oluyor. Bugün ders çalışmadım. Rutinleri uyguladım. Birazdan kitap okuyacağım ve araştırma yapacağım, muhtemelen neverfap hakkında araştırma yaparım. Bugünüm gerçekten boş denebilecek bir gündü. Yarın telafi etmeye çalışacağım.

#ErkenKalk - 8.15 ✅
 

NocturnalMoon

Yeni Fapstronot
Katılım
19 Tem 2021
Mesajlar
14
Tepki puanı
21
Puanları
4
GÜN 4
Süreçte 30 saati geride bıraktım. Bugün çok stresliydim bazı olaylar yüzünden ve gerçekten çok zorlandım fakat dayandım. Bugünden bir şey öğrendim: mümkün olduğunca farklı işlerle ilgilenip pmo'yu düşünmedikçe kriz gelse bile hafif geçiyor. Ders çok az çalıştım diğer rutinleri de yarım yamalak yaptım. Şuan mutluyum ama krizi atlatmanın sevinci var. Uyuyana kadarki 4 saati verimli geçirmeye çalışacağım.


#ErkenKalk - 8.00 ✅
 

NocturnalMoon

Yeni Fapstronot
Katılım
19 Tem 2021
Mesajlar
14
Tepki puanı
21
Puanları
4
DÖNÜM NOKTASI
GÜN 1
İkide bir bozup durduğum süreçler geçirdim son 10 gün içerisinde. Bugünden sonra sağlam bir şekilde ilerleyeceğim. Bu cümleyi her relapse sonrası kuruyorum fakat bu sefer farklı. Bugünden sonra tamamen sınava odaklanacağım; dershaneye kayıt oldum, hafta içini sabahtan akşama kadar dershanede geçireceğim ve hafta sonu ise ailemle geçireceğim. Yani fap yapmak için hemen hemen hiç zamanım olmayacak. Ders dışında da yapmayı sevdiğim kitap okuma, çeşitli konularda araştırma yapma, yazı yazma gibi aktivitelerle geçireceğim. Sürecin ilk gününün sonu geldi. Bundan sonrası benim için daha güzel olacak, inanıyorum. Umarım herkes sonsuza kadar bundan kurtulur.
 

NocturnalMoon

Yeni Fapstronot
Katılım
19 Tem 2021
Mesajlar
14
Tepki puanı
21
Puanları
4
GÜN 2
Süreç güzel ilerliyor. Bugün hiç zorlanmadım. Zaten ilk günler pek zorlu olmuyor, asıl zorluk önümüzdeki günlerde başlayacak. Ben hazırım, bakalım bu sefer başarabilecek miyim göreceğiz. Aynı zamanda bir haftalık dopamin detoksuna başladım bugün müzik dinleme isteği dışında gayet rahattı fakat biraz boş geçti. Nedeni ise günlük hayatta zamanımın çoğunu dopamin detoksunda yapmamam gereken şeylerle geçiriyor olmam. Artık yeni alışkanlıklar edinme zamanı geldi. Eski kötü alışkanlıkları bırakıp yerlerine kaliteli olanları almalıyım.


Dopamin Detoksu 1/7 ✅
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst