Benim de yaşadığım bir anı hâlâ aklımda. 7-8 yaşlarında inşaat halinde olan 6-7 katlı bir binaya sürekli çıkar oynardık. Çocuk aklı işte, ve o zamanlar gerçekten çok yaramaz birisiydim. Her neyse bir gün yine o binaya gittik ve oyun oynuyorduk 3. kattaydım ve iki boşluk arasında atlayıp duruyordum bunu heyecan olsun diye yapıyordum aslında iki boşluk arası çok az bir mesafe olduğu için oradan karşı karşıya atlamak çok zor değildi her neyse binaların uzun kolonunun iç kısmı vardı ve bu kısım çok inceydi ben oradan duvara yaslanarak geçmek istedim.İnce dediğim yer ayaklarınızı bastığınız kısım, enlemesine kısa bu yüzden oradan duvara yaslanarak düşmeden geçmek imkansıza yakındı ama çocuk aklıyla denemeye kalktım diğer arkadaşlarım başka katlarda oynuyordu her neyse tam ortalara gelmişken ayağım kaydı ve iki ayağımı da boşlukta hissettim o anı hâlâ unutmuyorum iki ayağımın da boşlukta olduğundan adım gibi eminim ama ne olduysa birşey beni pat diye ileri itti ve düşmekten kurtuldum. Düşmüş olsaydım büyük ihtimalle bugün hayatta değildim