Y
YeniBirHayataBaşlangıç
Misafir
Soru başlıktaki gibi. Mezunum. Çalışmaya Ekimde başlasam yetişir mi ?
Moderatörün son düzenlenenleri:
bu çok doğru geçen sene böyle böyle kandırdım kendimi vicdanım rahat olsun ders adına bir şey yaptım diyeyim diye bütün yks önerilerini izledim neredeyse hepsi aynı şeyleri tekrarlıyor papağan gibi o yüzden 2 3 yks kanalının dışına çıkmamak gerek benim izlediğim kanallar bekir avşar,murat can kocakulakCevabını sen de biliyorsun, buradaki herkes yetiştirirsin diyeceği için kısa süreli bir tatmin yaşayacaksın belki de 2 3 gün çalışacaksın ancak yine motivasyon arayışın olacak ve farkında olmazsan sene sonuna kadar bu durum devam edecek.
Yüzbinlerce kişi neden beyazkoç'u(!) dinliyor zannediyorsun. Adam gün boyu çalışmıyor kendini iyi hissetirmek için tyt matematik nasıl fullenir videosu izliyor ve bir şey yapacağını (!) kendine inandırıyor
Yapman gereken tek şey oturup çalışmak ve ciddiyim eğer hep böyle arayışta olacaksan ders çalışma başka şeyler yap senin için daha faydalı olur
3 kişi oldukkesin bir şey söyleyemeyiz eğer disiplinini koruyarak gidersen, süreçte hiçbir pürüz olmazsa(imkansız) biter. Ancak kesin yetiştiririm kafasına girme ben sınava 380 gün kala başlamıştım geçen sene ve nasıl olsa yetişir dedim ve ayt ye başlayamadım bile. Şu anda mezunum.
Beni de al.3 kişi olduk
Time to focus grubu kurun rakip olun birbirinize böylece daha iyi gelişebilirsinizBeni de al.
Sovyet Dopaminist Mezunlar Birliği kuralımBeni de al.
Olabilir belki. Bakalım daha kaç kişi çıkacak Bütün forum birleşsek ösym’yi bile alırızTime to focus grubu kurun rakip olun birbirinize böylece daha iyi gelişebilirsiniz