Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Monk Modda cinsel ilişki ve Zincirleme Olaylar

ybbbybyvu

Ay Yolcusu
Katılım
1 Mar 2021
Mesajlar
25
Tepki puanı
43
Puanları
16
Arkadaşlar insan en büyük iyiliğide- kötülüğüde sadece kendisine yapıyor.Konuya gireyim son monk mode sürecimde artık herşeyin farkına varmış herşeyi bilen bozma ihtimalim 0 gibi görüyordum ama ne yazıkki yanılmışım ?. Öncesinde hiç başıma gelmeyen çalıştığım kafede(starbuks) bir kız numaramı istedi ve kızın cazibesine kapılarak, mod düşürürüm(pm moda inerim) falan dedim ve (buluşmadan öncede mast yaptım etkilendiğim için)1 hafta sonra iş saatleri içinde kızla evde buluştuk(iş yerime yalan söyledim işim var deyip izin aldım) ve sonra yattık sonrasında tekrar 2 gün sonra sexten sonra ki chesar evresinde bir kez daha mast yaptım şeker kullanmaya başladım ve tüm sorumluluklarımı bırakmış vaziyetteydim(kitap,spor vb) adeta zincirleme gibi oldu herşey. şuan kendimi çok kötü ve suçlu hissediyorum.. bide bundan sonra gerçekçi olacağım sadece PM,ŞEKER SİGARA ömür boyu kullanmayacağım monk modeda müzik tv telefon kullanımı vb. herşeyi kapatmıştım kendime gerçekçi olmadı ve patladı sanırım sizin düşünceleriniz nelerdir bu konuda?
 

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,933
Puanları
180
Buluşmadan önce mas. yapanları cidden anlamıyorum. Sen yine 1 hafta önceden yapmışsın gitmeden önce yapanlar var... Boş yere enerjini, libidonu ve testosteronunu atmış oluyorsun. Aksine kızın sana çekimini azaltmış oluyorsun. Erken boşalma sebebi sunuluyor ise de başka çözüm bulunabilir. Cinsel ilişkiden sonra mas. isteği geldiğini söyleyenleri çok duydum, yani normal sen böyle durumlarda kendine hakim olmalısın. Hangi modu yapacağına düşünüp karar ver.
 

Javert

Mars Yolcusu
Katılım
11 Eyl 2020
Mesajlar
46
Tepki puanı
124
Puanları
43
Konum
Eskişehir
Ben böyle bi durumda pişman olurdum ama monk mode bozdugum için olmazdi, eğer başlarsam disiplinsiz olarak mastürbasyon, şeker, sigara kullanımına pişman olurdum.

Onun dışında, monk modeda bile olsan cinsel ilişki fırsatı varsa bence kaçırmaman gerekir.

Sevgilisi olupta monk mode deneyenler var, bunu yapmayın.

Monk mode, çok nadir ve gerektiğinde yapılması gerek bi hızlı toparlama süreci.

Çalıştığınız iş yerinde terfi için yüksek bir performans göstermeniz gereken bir durum veya kendi işinize, projenize yaptırmanız gereken bir odaklanma için zaman meselesi yoksa, cinsel ilişki fırsatı durumunda monk mode o kadarda takmayın.

Yukarıdaki durumlar içinse yaklaşık 2 hafta öncesinden monk mode başlayın yeter.

Kişisel gelişim zırvaları çok etkiledi nofap olayını, özellikle monk modeu ama takmayın, biraz relaksing.

Ama herhangi süreç için, bir anda pmo, sigara şeker öyle hücum disiplinsizlik yapınca insan psikolojik olarak boc gibi bi durumda oluyor, dikkat edilmesi gereken bu.
 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst