Neler olup bitiyor biraz anlatayım
Haftaya part time bir işe başlıyorum okul tatil olunca full time çalışıcam
Yüzmeyi öğrendim en azından boğulmayacak düzeydeyim artık haftada 1 yüzmeye gideceğim
Fitness a gidiyorum bunu haftada 3 e çıkaracağım
Bu yaz için planlarım var ama hepsini aynı anda yapamayacağımın farkındayım
İlk önce ehliyetlerimi alacağım
araba ve motor ardından
İngilizce öğrenmek veya tiyatro eğitimi almak var ama şuan için hangisini seçeceğimi bilmiyorum niyetim tiyatro kursu bu benim gelişimim için daha iyi olacağını düşünüyorum kurs fiyatlarına ve iş düzenime uygun hangisi uyarsa ona yönelicem ama kesinlikle bir tanesini yapacağım
Bağımlılık kısmında günde 1-2 kez pmo ve ortalama 1-2 saat md yapıyorum ama önümüzdeki hafta ile günlerimin dolu geçiceğini birazda irade ile bağımlılıklarımın üstesinden geleceğimi düşünüyorum
Burda önemli birşey anladım yeni şeyler denemek için zamanın gelmesini veya bağımlılıkları bırakmayı beklemek fazla zaman kaybı kötü hissetsende denemek adım atmak bence çok önemli 1 ay önce eğer yüzmeyi erteleseydim şuan hala yüzme bilmiyordum ve bağımlıklardsnda kurtulamamıştım ama şuan herşeye rağmen öğrendim
Son olarak burayı okuyan müslüman arkadaşlar varsa
ismi azam duası ile ilgili yaşadığımı anlatayım ben salı akşamı bu bu duayı iş bulmak için yaptım ve çarşamba öğlen iş başvuruma dönüş oldu haftayada işe başlıyorum dün akşam ise başka bir başvuruma dönüş oldu bence bir deneyin inananarak youtubede hüseyin çevik ismi azam duası yazarsanız çıkar orada anlatıyor bence bir bakın
Son Son olarak şuan sanki istediğim hayata doğru gidiyorum gibi geliyor engeller birer birer kalkıyor ve istediğim şeyleri alacağım gibi hissediyorum ve bu zamana kadar geçen süreci hazırlık olarak geçiyor gibi hissediyorum halledeceğim hepsini