Müziklerde kullanılan frekansı araştır bırakırsın
A=440 HERTZ zehirli frekans diye geçiyor, bunları söyleyince de deli muamelesi görüyorum da işte..
İnsan bedeninin çoğu sudan oluşur. Bazı frekanslar bu su moleküllerin ahenge sokar, bazıları ise dağıtır örneğin 440 HERTZ.
Belki bir detaylı bir yazı paylaşırım
Ben uzun müziklerimi internetteki bir siteden 432, 520, 963 hertz gibi frekanslara çevirdim. 440 Hertz daha çok farkındalığı arttırıyor ancak düzensizliğe yol açıyor. 440 hertz özellikle 432 ile birlikte kullanıldığında sadece düzensizliğe değil, tamamen dağılmaya sebep oluyor. Yan, frekansları karıştırıp şifrelemeleri bozuyor. Fiziksel bir hasar şu ana kadar bildirilmese de çok yüksek bir şekilde bağımlılık yaptığını, insanlarda agresifliğe yol açtığını biliyoruz. Hatta bu kötü tekniği uygulayan sanatçıların konserlerinde ön sıralara baktığın zaman insanlar çok daha farklı davranıyorlar.
Toplum henüz yeni dünya düzenine hazır değil. Neredeyse herkesin farkındalığı siyasetten ibaret. Ben de bu konuda bilgili ve görüşlere açık kişiler görünce heyecanlanıyorum, nadirsiniz çünkü. Nadiriz.