Arkadaşlar 10. günlerde felan oluyor gün boyu yaptığım şeye odaklanamıyorum işimde akıl çalıştırmam gereken fiziki olmayan bir iş ve aklımı işe veremiyorum en büyük engelim bu oluyor aklım hep masturbasyona gidiyor gün boyu erekte geziyorum bunun önüne geçmenin yolu varmı odaklanmam lazım
Aslında normaldir. Çünkü
aşağıdaki beyin her zaman aklına geldiği anda izlediğin için şimdi de aynı şeyin zaten olacağına o kadar emin ki ben hazırda bekliyorum gönder gelsin diyor.
Asıl aşman gereken nokta budur. Ahmett, Bak düşme sakın;D
Soğuk duş almaya çalış.
Biliyorum çok zor bunlar. Bu illeti bırakmanın belki de yüzlerce yolu vardır ama işte o kriz anında hiçbir şey gelmiyor.
Sabret. Şunu unutma, beyin çok kolay kaldırılabilen bir varlıktır. Mesela ben normalde kahvaltı yapmazsam ya da öğlen yemeyini yemezsem biterim mahvolurum, tansiyon düşer, baş ağrısı aman Allahım..
Fakat gel de gör ki Ramazan'da 1 ay boyunca bana mısın demem. İftarda ezan okuyunca yemek aklıma gelir. Halbuki sahurda tıka basa yiyen değilim haa.
Neden? Çünkü beyin aile efradı ile, toplum ile birlikte koşullanıyor, işte akşam 7, 8 ve ya 9a kadar yemeyin olmayacağına.
Sen de kendi beynini kandırmaya çalış. Bazen de karşında birisiyile konuşur gibi konuş, de ki ban şimdi açtım baktım ve boşaldım diyelim. Sana ne verecek bu ? Çok saygın biri mi olacaksın? Yoo.
Bu de yani, emin ol neredeyse anında duman oluyor tüm duygular.